Een grappige gelijkspel met deze briljante gereedschap

Iedereen kan een tekenen comic! Zelfs beginners kunnen met een paar trucjes en rechts (uiteraard gratis) gereedschap te bereiken professionele resultaten rechts. We laten zien hoe het moet!

Elk cartoonist is om het downloaden van Medicare Bang Paint Pro bevelen. De gratis software is beschikbaar voor Windows en Mac, alsmede voor de iPad, iPhone of Android. Dankzij de toegang tot de cloud, kunnen de afzonderlijke apparaten worden gesynchroniseerd met elkaar en samen te werken met schrijvers of illustratoren strips. Daarnaast kunnen iets andere creatieve voor nieuwe projecten is te vinden via de bijgevoegde en zeer actieve gemeenschap.

tekenen comicMedi Bang Paint Pro is geoptimaliseerd voor professioneel tekenen strips.

Teken een strip met Medicare Bang Paint

Na het downloaden van de software is rapporteurs voor advies een hele reeks werken getuigen beschikbaar die speciaal zijn geoptimaliseerd voor het maken van een strip of manga. Naast tal van pre-en-klare achtergronden, het programma biedt een verscheidenheid aan borstels en lettertypen. Om de tool te gebruiken doet sterk denken aan de shareware Photoshop. Wie heeft dus gewerkt, zal snel worden opgenomen in de grafische programma.

Striptekeningen voorbeeldAfbeeldingen: Medi Bang Paint Pro.

Voor alle beginners, zijn er tal van tutorials voor de eerste pogingen om een ​​strip te tekenen. In deze video, bijvoorbeeld, legt uit hoe een pagina met de juiste panelen - splitst - dus in afzonderlijke vensters.

Hoe wordt een strip?

Zoals met alle vragen van de kunst hier de geesten. Uiteindelijk, iedereen heeft zijn eigen aanpak te ontwikkelen. Er is echter door het volgende trappen:

  1. idee
  2. concept
  3. uitvoering

Aan de andere kant, sommige abonnees hebben geen vaste verhaal in gedachten dat dit zich ontwikkelt dan alleen tijdens de tekening proces. Deze procedure wordt niet aanbevolen voor beginners - tenzij ze willen alleen praktijk in de kunst van het tekenen. Dus je hebt een idee, ontwikkelden we uit het verhaal. Vooral in het begin moet je geen volledige band in het achterhoofd hebben, maar vertel verhalen die kunnen worden behandeld op een blad. We weten dat dit formaat uit de stripverhalen, die kan worden gevonden in tijdschriften en magazines. Bijzonder spannend is een verhaal door de manier, als er een clou of een draai aan het einde of er iets onverwachts gebeurt.

Wat te zoeken Comics

Nou, de feiten die volgen, lees banaal. Maar soms is het heel goed om de eenvoudigste dingen opnieuw te bellen in het bewustzijn. Dus hier nogmaals de basisprincipes die u moet overwegen bij het opstellen strips:

  1. Strips zijn een combinatie van tekst en beeld.
  2. Ze bevatten meestal al deze elementen: tekstballonnen, gedachte bellen, panelen (elk venster), fonetische of sound imitaties (zoals of "Pffffffff" "BAAANG"!).
  3. Strips hebben een speciaal ontwerp taal: Dit is vooral abstract - dat is teruggebracht tot de essentie - en bijgevolg op beeldsymbolen en overdrijvingen afhankelijke (zoals de weergave van inspanning van zweetdruppels of smart tot scheuren).
  4. Beweging kan worden gerepresenteerd door een "Speed ​​Lines" of met de bewegingsafloop.
  5. De verdeling van de geschiedenis in beelden en panelen is van cruciaal belang voor de uitvoering van de lezer en dus een belangrijk element.
  6. De tekst kan via spraak of het plaatsen van woorden rechtstreeks op de afbeelding of de ingebouwd in de komische afbeelding.
map