Start Training zonder Runtastic Inloggen

Een Runtastic aanmelden is niet nodig voor de training, maar voor de gemeenschap. Hoe het werkt. Registreer nu en fitmachen!

Onder sport en hardlopen junkies het is een van de meest populaire apps. Al meer dan 14 miljoen keer te downloaden van de Runtastic app is uitgevoerd - een cijfer dat spreekt voor zich. Wie wil uiteindelijk naar stilte zijn innerlijke varken hond heeft met de app vrij goede kansen. Gewoon downloaden, zet sportschoenen en begin te lopen, want een goede Runtastic login heeft het niet nodig. Alleen degenen die de gemeenschap nodig hebben als een extra motivatie schakelpedaal moet een registratie uit te voeren. Deze handleiding laat zien hoe de app te maken met en zonder toegang tot stromend.

Zelfs zonder Runtastic Login lopen training begint te rollen

Skiën, schaatsen, fietsen, paardrijden, varen of wandelen: Runtastic zal de routes voor alle beweging sport volgen. De app gegevens voor de afgelegde afstand, tijd, tempo en de hoogte biedt. Ook verbruikte calorieën worden aangegeven. Omdat de app zeer duidelijk en intuïtief is gemaakt, is het ideaal voor zowel professionals als beginners. Dit verwijst overigens voor zowel de gezondheid en op de technologie affiniteit. De opname van het spoor, de evaluatie van de trainingen en de geïntegreerde muziekspelers zijn beschikbaar zonder Runtastic login. Zelfs de mooie aanvullende informatie zoals het weer, het zijn en condities van de baan die kan opleveren na de training elke loper, en de motivatie spreker die afzonderlijk kunnen worden gedefinieerd, zijn aan boord. runtastic Inloggen

Door in te loggen Runstastic cheers komen

De functie aanbod van opleidingen app zal worden uitgebreid met een Runastic login. Dus is de gebruiker na het registreren van de toegang tot de gemeenschap te openen. Voltooide routes kunnen worden geüpload naar de gemeenschap of gedeeld worden via Facebook. Daarnaast is de app dan een live volgen klaar Vrienden kunnen dus rekening met de inspannende activiteit en daardoor zendt vooraf opgenomen applaus, gejuich en Anheizer.

Van Runtastic download voor bezwete joggen

In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe u de app op de smartphone eerst en dan gebruik maakt. De verklaring beschouwd als de aanvraag ten Runtastic en toont beide manieren over. 1&# 46; Download de app: Ten eerste moet de app worden gedownload. De gratis versie is beschikbaar op freeware.de voor download. Degenen die willen de betaalde Pro-versie te installeren, dit is de Google Play Store of de Apple Store. Echter, dit is een eenmalige prijs te betalen van 4,99 euro. De app is ongeveer 19 megabytes en downloaden op gemiddeld na twee minuten. 2&# 46; Start de app: Als de app op je telefoon, kan deze worden gestart op het app-pictogram. In het algemeen wordt de app vermeld in alle toepassingen, maar kan nog sneller onder Downloads worden gevonden. 3&# 46; GPS gegevens: Begint de gebruiker de eerste keer dat de app, het opent een venster met de vraag om toestemming van de GPS-gegevens. Hier wordt een goedkeuring is vereist als Runtastic de routes tracken. 4&# 46; Inleiding tot de app: Nadat de app is ongeveer zes schermen, die is om de gebruiker te informeren over de manier waarop de app. Degenen die zelfs liever willen alle functies te ontdekken, sla dit deel gemakkelijk. Runtastic Log in Facebook 5.a Runtastic ingelogd: In de volgende stap, de app vraagt ​​voor registratie. Hier zijn twee manieren kunnen worden geselecteerd: a) Meld u aan sociale netwerken, zodat onder andere classic met uw eigen Facebook-account, of b) de inschrijving bij het invoeren van persoonlijke gegevens. Overslaan 5.b Registratie: Die in eerste instantie wilde niet aan te melden bij de gemeenschap, kan gewoon de toepassing overslaan en make-up voor een later tijdstip. De knop hiervoor is een beetje verscholen aan de onderkant van het scherm. Met Tik op de Login met Runtastic laat Herinner mij later door. Sla runtastic Inloggen 6&# 46; Voorwaarden het erover eens: In de laatste stap, hoeft de gebruiker alleen in te stemmen met de voorwaarden en de training kan beginnen!

map