De beste gratis training software en Fitness Apps voor SPORTLINE elliptische machine bij Aldi Nord

Aldi verkoopt van 2015/12/01 de SPORTS LINE Cross Trainer voor 269 euro. Wij hebben de beste gratis training software & Fitness Apps opgezet om dat te doen. Na de kerstvakantie, is het weer: weg met de winter vet! Vooral als de goede bedoelingen van New Year's Eve zijn nog vers. Aldi Nord, als, wederom, de juiste apparatuur in voorgaande jaren staan ​​op de planken, met inbegrip van de SPORTLINE cross trainer voor goedkoop 269 euro.

SPORTS LINE cross trainer van Aldi in de software controle

Wie wil beschikbaar te hebben om u te passen niet alleen de slecht geweten voor thuis, maar serieus over het verliezen van gewicht of wilt u uw uithoudingsvermogen voordelen op te leiden die nodig zijn om - met uitzondering van de fitness machine - twee dingen boven alles: Motivatie en een fatsoenlijke workout plan. Voor beide, niet te duur personal trainers is nu des te noodzakelijker. Wij hebben de beste gratis training software en Fitness gecompileerd Apps - de perfecte aanvulling op Aldi SPORTLINE elliptische machine voor degenen die serieus zijn. Van digitale duurtraining dagboek om voedingsdeskundige app, alles is mogelijk - immers een gezonde en evenwichtige voeding, de alfa en omega van de resultaten van de opleiding. Maar eerst naar de harde feiten - Wat kan de Aldi Nord SPORTLINE elliptische machine? Welke software het brengt?Aldi SPORTLINE Cross Trainer Illustratie van SPORT LINE dwarstrainer op Aldi website Niettemin: een opnamedeel voor een hartslagmeter met 5 kHz is opgenomen in de leeftijd van 55 kg en 153 x 69 x 166 cm elliptische machine. De voorwaarde voor een hartslag gestuurde training wordt gegeven. Echter, de zijn kanalen niet dient apart worden aangeschaft. In online Handdel goede kanalen, zijn echter al op tot ongeveer 50 euro hebben. De puls meting uitgevoerd via Handtontaktsensoren die verbonden zijn met de geïntegreerde trainingscomputer het LCD-paneel. De trainingen zijn Aldi Nord in iets vaags. Uiteraard geprefabriceerde trainingen op basis van verschillende criteria zijn geïntegreerd, onder anderen volgens doelpolsslag, BMR (BMR = basaal metabolisme, zodat hoeveelheid energie die het lichaam per dag met volledige rust) of BMI. Andere harde feiten zijn onder meer:

 • Ergonomische handgreep en zwenkarmen
 • Pedaal stangen met hoogteverstelling
 • Non-slip en verstelbare voetplaten
 • Training computer met backlit LCD-scherm, helder display, programma sneltoetsen
 • Automatische power intrekbaar snoer
 • Getest volgens DIN EN ISO 20957-1 en DIN EN 957-9, klasse HA
 • Vliegwiel: 8 kg
 • Max. Gebruiker gewicht: 150 kg
 • 3 jaar fabrieksgarantiemaar het beste voor fitness-enthousiastelingen die willen hun opleiding met aanvullende training software en Fitness Apps doeltreffender maken: de Aldi elliptische machine is uitgerust met een speciale beugel tablets en smartphones. En: de kracht van de tablet / telefoon is mogelijk via de USB-poort van de computer - de perfecte omstandigheden voor onze gratis fitness-apps tips.

Fitness apps die de training met de Aldi elliptische machine efficiënter te maken

 • runtastic Running & geschiktheidDe gratis app is geschikt voor alle fitness niveaus en wordt gekenmerkt, onder anderen cardioworkouts verder met crosstrainers. Training plannen gemaakt deskundige hulp bij het bereiken van individuele doelen. De vooruitgang zal worden gehouden in de personal training dagboek, statistieken en grafieken. Motivatie op de belangrijkste Runtastic app uit de wereldwijde fitness community met meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers.
 • Calorie Counter - MyFitnessPal: Wil je de app voor het hele pond! Gebruikers kunnen hun uithoudingsvermogen of krachttraining plan te maken uit meer dan 350 oefeningen en tracken, en hier is de steun en motivatie door een enorme gemeenschap van miljoenen leden die hetzelfde doel hebben.
 • Drinkwater - drinken Alarm Clock: Drink water, water drinken, drink water - je kunt niet vaak genoeg herhalen, vooral tijdens aërobe oefening. De gratis app berekent de individuele drinken behoefte aan verschillende criteria en automatisch doet denken aan het volgende gedeelte van het water.
 • barcoo App: Een verstandige training plan is van essentieel belang. Maar zonder een gezonde en evenwichtige voeding is zelfs de zwaarste training in de wereld voor niets. De app Barcoo Android kan scannen letterlijk winkelen voor schadelijke ingrediënten het eten al. De geïntegreerde eten verkeerslicht geeft in één oogopslag alle relevante voedingsstoffen, zodat, bijvoorbeeld, bevat evenveel suiker, vet of natrium een ​​bepaald ras bietenstroop.

Gratis training software voor de PC

 • Diet DiaryVoor degenen die willen hun eetgewoonten permanent in beeld te houden, wordt de Diet Diary Developer Michael Roedel bedoeld. De voeding software helpt bij het beheersen van een van de voeding, door het detecteren van de calorie-inname en aanvullende gegevens zoals gewicht en fitness activiteit. Op deze manier biedt het waardevolle ondersteuning op de moeilijke weg van gewichtsverlies en vergemakkelijkt de documentatie van de vooruitgang.
 • uithoudingsvermogen trainerDe software brengt oefening plannen voor verschillende sporten in de vorm van een Excel-spreadsheet op de computer. De gebruiker kan kiezen uit meer dan 130 plannen voor de verschillende activiteiten van Nordic Walking tot Inline Skating - als training met de crosstrainer SPORTS LINE Aldi maar zodra eentonig zou worden.
map