Controleer Windows licentiesleutel

Juridische of niet legaal, dat is de vraag hier? U vermoedt dat uw Windows-licentie in plaats van "echt" (Authentic) wordt aangemerkt? check het dan. Microsoft biedt een gratis tool beschikbaar.

Windows 8 controles licentiesleutel

tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk piraten daar. Windows 7 moet worden geactiveerd na een vrij lange tijd. Tientallen laat hier ongeautoriseerde kopieën te vliegen. Maar niet altijd de schuld voor het lot van de verkeerde licentie. In sommige gevallen is het gewoon verkopers van complete pc's die niet zo nauwkeurig met de licenties. Om een ​​dergelijk geval van twijfel op te lossen, zal de komende Windows 8 een centrale licentie centrum te brengen. In deze functie kunt u de status van licenties en activering van Windows en andere Microsoft-programma's te zien. Toch moet men niet wachten tot Windows 8 om deze functie te gebruiken. Microsoft is al een licentie checker klaar waarmee men controleert ook in aanvulling op de licentie status van Windows 7 naar Microsoft Office.

MGADIAG toont status van de licentie sleutel vandaag

  • Download MGADIAG (download hieronder) en voer het EXE-bestand. MGADIAG

  • Klik op voortzetten. MGADIAG neem een ​​paar seconden om de informatie te verzamelen.

  • Als uw exemplaar van Windows is als normaal geclassificeerd, verschijnt onder het tabblad Windows achter "ValidationStatus" "echt", De licentie status van Office uit te vinden door te klikken op de tab kantoor

Wijzig Windows licentiesleutel en lezen

Terwijl MGADIAG alleen de activatie status van Windows Keyfinder toont een stap verder gaan. Lees Key Finder naast het Windows-register nummer, de licentiesleutels van andere programma's.

  • Lees meer: lees keyfinder Seriële van Heb je kocht een nieuwe Windows 7 vaarbewijs Op lengte en de overgang naar het nieuwe serienummer zonder herinstallatie? Dan is de volgende tip voor u kan interessant zijn. Er is de belangrijkste verandering voor Windows XP beschreven.

  • Meer info: Change Windows-toets

map