Schakel Windows 8 SmartScreen

SmartScreen is te herkennen en blokkeren van kwaadaardige bestanden voor het downloaden. Maar deze beveiligingsfunctie is niet zonder controverse. Zo kan de SmartScreen disable!

SmartScreen disable alleen aanbevolen voor bekende software

Microsoft heeft draaide de veiligheid schroef met de laatste versie van Windows. In de regel, Internet-gebruikers hebben een antivirusprogramma dat verantwoordelijk is voor de verdediging van kwaadaardige code. Deze tools scannen gedownloade bestanden, maar meestal pas nadat ze zijn geland op de harde schijf.

Als het virus geen heuristische, erkent alleen malware die bekend is met de database. De 8 downloaden Windows ingebouwde SmartScreen Software wil deze kloof rond te sluiten en op te bouwen een extra beschermende muur rond de gebruiker.

Als de gebruiker iets wil downloaden, kan de veiligheid programma verzoekt om informatie hierover vind je op de servers van Microsoft om dit bestand. Hier wordt opgeslagen, of de software digitaal is ondertekend en hoe vaak het is gedownload. Deze Microsoft leidt de reputatie en sluit op de betrouwbaarheid. Als de Security Shield geen zorg, is er het bestand te downloaden. In potentieel schadelijke software, wordt een waarschuwing afgegeven.

Spioneren SmartScreen van de computer?

Dit zinvol op zich functie is onder vuur van privacy voorstanders. Microsoft kon informatie over geïnstalleerde programma's en ook het verzamelen, de twijfelaars. De softwaremaker stelt dat er geen informatie wordt verzameld of gedeeld. maar dat betekent niet geruststellen iedereen. Wie is niet vertrouwd zijn met deze verklaring kan een paar muisklikken SmartScreen uit te schakelen.

off SmartScreen

De volgende stappen SmartScreen is uitgeschakeld in Windows 8:

  • In de eerste plaats (indien nog niet gedaan) met de Windows-toets schakelt over naar het bureaublad uitzicht en call met Ctrl + E the Explorer genoemd.

  • Nu gaat het naar computer en Open het Configuratiescherm.SmartScreen disable

  • Nu in de zoekbox (rechtsboven) "SmartScreen" ingevoerd en de zoekresultaten Change SmartScreen-instellingen aangeklikt.

  • Dan heb je de linker balk weer aan Wijzig Windows SmartScreen-instellingen gaan.

  • Hier is de optie Geen actie (Windows SmartScreen uitschakelen) en omgezet met OKbestätigt.SmartScreen Windows 8 uit te schakelen

Het SmartScreen-functie is nu uitgeschakeld. Vandaar dat de zorgen over de privacy moet worden weggenomen.

SmartScreen uitgeschakeld: Als de computer is onveilig?

Men kan zich afvragen of de computer is nu onzeker. Aan de ene kant moet worden benadrukt dat met SmartScreen zeker een veiligheidsmechanisme werd gemaakt in Windows 8 maar je moet hem te overwegen gedifferentieerd.

De beveiliging indeling vindt alleen plaats nadat vage criteria zoals downloads van een programma. Daarnaast wordt een digitale handtekening gebruikt als een extra criterium. Veel software-ontwikkelaars (in het bijzonder de open source-programma's) kunnen hebben de dure onderzoeksprocedure zich niet veroorloven en dus terugvallen in de beoordeling. En zonder reden: Kleine programma's bieden vaak onvervangbaar diensten en schadelijk zijn in any way.

Wie wil de Windows 8 SmartScreen uit te schakelen moet zeker aanvullende veiligheidsmaatregelen te bieden. De beste bescherming tegen reële gevaren biedt toch een stroom antivirussoftware en de installatie van nieuwe beveiligingsupdates voor Windows.

map