Reset en Refresh – Windows 8 Terug naar fabrieksinstellingen

Voorheen moest je angst en zorgen als een nieuwe software heeft geschoten het besturingssysteem. Windows 8 neemt deze zorgen met een nieuwe beveiligingsfunctie. Het helpt bij het systeemherstel.

Vers geïnstalleerd - Windows 8 werk voorwaarde zonder herinstallatie

De test onbekende software of een delicate tuning tip risico's voor Windows. In het ergste geval, zal het besturingssysteem niet opstarten en je hebt om het opnieuw te installeren. Gezegend is hij die het een systeem heeft voorbereid. Windows 8 gebruikers kunnen meer of minder ernstige systeem ramp met gelijkmoedigheid te zien. De meest recente versie van Windows al brengt uit de fabriek met een functie die het systeem in het geval van een val herstelt. We zullen de werking van uit te leggen "Reset en vernieuwen",

Windows 8 werkende staat - Wat wilt u?

Windows 8 biedt twee manieren om een ​​systeem om fabrieksinstellingen te schakelen.

  • Vernieuwen Windows 8 Windows 8 Vernieuwen ControleBij de eerste werkwijze, het systeem wordt vernieuwd. behouden van het Microsoft App Store persoonlijke bestanden, aanpassingen en apps, zullen gereedschappen uit andere bronnen worden verwijderd. Deze functie zet de computer in een functionele staat. Dit geldt ook voor de pc-instellingen: U worden teruggezet op de standaardwaarden. Na het vernieuwen van een lijst van programma's is te vinden aan de voorkant op het bureaublad die zijn verwijderd. Windows 8 refresh bevestigingRefresh PC - Zo werkt het: Indien nodig, schakelaar Druk op de Windows-toets van de Metro-interface van Windows 8 desktop, Windows-toets + X, bellen met de controle Panel op Typ in het zoekveld (rechtsboven) "restauratie" en klik op dezelfde zoekresultaten restauratie. Volg de link Als u problemen met uw pc, kunt u het vernieuwen in de pc-instellingen.. geef u nu het menu "Refresh PC zonder dat bestanden" Aandacht. Klik in deze rubriek Daar gaan we. Bevestig met meer en -update. De refresh operatie kan enkele minuten duren. Ondertussen, de computer opnieuw opgestart.

  • Reset Windows 8 Reset PCAls u een volledig nieuwe Windows wilt, moet u gebruik maken van de tweede methode te maken. Het formatteert het hele systeem en laat geen persoonlijke bestanden. Het is op een verse Windows 8 als het formatteren en opnieuw installeren. Reset PC - Zo werkt het: Indien nodig, schakelaar Druk op de Windows-toets van de Metro-interface van Windows 8 desktop, Windows-toets + X, bellen met de controle Panel op Typ in het zoekveld (rechtsboven) "restauratie" en klik op dezelfde zoekresultaten restauratie. Volg de link Als u problemen met uw pc, kunt u het vernieuwen in de pc-instellingen.. PC zurücksetzen_1Scroll naar beneden naar de punt "Verwijder alles en Windows opnieuw te installeren" en klik op, waaronder Daar gaan we. Klik op meer. Nu heb je de keuze of je Verwijder alleen bestanden of volledig schoon up station willen. De tweede optie overschrijft uw schijf meerdere malen en moeilijk herstel betekent herstelprogramma's. Als u niet uw computer te verkopen, gaat dan Verwijder alleen bestanden. Bevestig met terugkeer. Dit proces kan ook een paar minuten duren, bovendien wordt de PC gestart. Met Reset en Refresh worden toegevoegd in minuten en gemakkelijk de computer terug naar een functionele staat - zonder extra software. Een dergelijke functie zou hebben eerdere versies van Windows zeker goed geweest.

map