WhatsApp toegang tot contacten te voorkomen: waarschuwing

iedereen op WhatsApp toegang tot contacten te voorkomen zal misschien niet direct doen via de app, maar hebben een kleine omweg te gaan. We zullen hier meer te vertellen!

WhatsApp toegang tot contacten te voorkomen: De gebruiker moet zelf optreden

Veel apps eisen enorm veel toegangsrechten, waar men vaak vraagt ​​zich af waarom dit is helemaal zo. Degenen die willen voorkomen en niet alleen Android maakt gebruik van 6 of hoger, en een iPhone, kan gebruik maken van extra gereedschap zoals de SRT AppGuard app - maar daarover later meer.

Ook WhatsApp is op de lijst van Rechteeinforderer top - maar niet ongegrond. De toestemming om toegang te krijgen tot de opgeslagen contacten in het apparaat is zelfs noodzakelijk voor de dienst goed te laten werken.

Echter, gaan met een uitspraak van de rechtbank Bad Hersfeld een schreeuw door de gebruikersgroepen. Dit vonnis staten onder meer dat iedere gebruiker die ongevraagd maakt passeert contactgegevens WhatsApp, in theorie strafbaar. Het probleem: WhatsApp maakt automatisch deze contactpersoon, omdat deze in lijn telefoon boeken - en beveiligt zich tegen een mogelijke vervolging van. Dus de gebruiker moet handelen.

WhatsApp toegang tot contacten te voorkomenWie wil om de toegang tot contacten op WhatsApp te voorkomen, kan dit niet doen in de app, maar over de instellingen of extra gereedschap. (Foto: pixabay / Redactie)

trachten toestemming en ga omwegen

Vraag een willekeurige van de opgeslagen contact om toestemming en het verkrijgen van schriftelijke toestemming als de gegevens te WhatsApp kunnen worden verzonden, is omslachtig. Maar in theorie niet omheen.

Echter, kunt u een aantal problemen op te slaan kijken door haar uiterlijk, is met behulp van WhatsApp welke contacten toch. Dan moet je gewoon dieper te graven in de mensen die niet de boodschapper hebben.

En dan weer kun je schrijven en verwijderen van papier uit het apparaat, deze contacten ofwel zeer oude school in een adresboek. Of ga je om te gaan door de instellingen op de iPhone of via een extra app op de Android-apparaat:

WhatsApp toegang tot contacten te voorkomen OldschoolIndien nodig: bestendigen contacten oude school notebook. (Foto: pixabay)

iPhone: toegang Vermijd contact

Wie is eigenaar van een iPhone of een iPad, dat is een vrij gemakkelijke manier om te openen om de toegang tot contacten WhatsApp te voorkomen:

  1. Opent om de instellingen.
  2. Op zoek gaan naar de bescherming invoer van gegevens.
  3. Nu opent, selecteert u Contacten en kiest WhatsApp.
  4. Hier is de overstap van eenvoudige aan.

Op deze manier krijgt WhatsApp niet langer toegang hebben tot uw contacten. Dit kan problemen onder bepaalde omstandigheden veroorzaken. Wilt u nieuwe contacten aan WhatsApp te voegen of verbetering van de bestaande, hebt u de mogelijkheid te schakelen Controleer nogmaals.

WhatsApp toegang tot contacten te voorkomen Android 6Van Android 6 Marshmallow u kunt ontsnappen individuele permissies apps. (Foto: screenshots Editor)

contacten op Android voor WhatsApp verbergen

Een beetje ingewikkelder, maar ook meer gedifferentieerd Je moet om verder te gaan op een Android-apparaat. Daar vindt namelijk vereist een app zoals SRT AppGuard. Deze app maakt het mogelijk voor u om Apps één of alle machtigingen in te trekken. Zo kunt u ook uw contacten op WhatsApp te verbergen.

Alleen uw sloten alle contacten in het algemeen in de voorkant van de Messenger. Dan heb je hier, maar de mogelijkheid om contacten individueel te delen. Zo kunt u eenvoudig de contacten voor WhatsApp, die hoe dan ook niet de boodschapper niet gebruikt en er niet mee eens dat hun gegevens belanden in het huis Zuckerberg te blokkeren.

Wie gebruikt hogere Android 6 marshmallow en maar kunnen individuele toegangsrechten, ten minste voor bepaalde apps in de instellingen te wijzigen:

  1. Opent naar de Android-instellingen en selecteert de ingang apps.
  2. Op zoek gaan naar de juiste app, zoals WhatsApp, en kranen het.
  3. Hier vindt u de ingang permissies waaronder uw switch alle rechten en kunnen stemmen te vinden.

Helaas is dat niet werkt met elke app. maar het is mogelijk om WhatsApp toegang tot contacten te voorkomen. Anders: neem pen en notitieblok in de hand.

map