Burrito Bison launcha Libre Cheats: Tips voor het spel

Kleurrijke mislukt en nogal chaotisch: Dus de Burrito Bison launcha Libre app die uiteindelijk komt als een voortzetting van de populaire Internet games op mobiele displays. En geen twijfel: Het spel is verslavend - maar het is ook niet gemakkelijk. Burrito Bison launcha Libre Cheats kan ook helpen.

Meer plezier met Burrito Bison launcha Libre Cheats

Als een Internet spel Burrito Bison al is bekend dat sommige spelers. Des te groter was de vreugde dat er nu ook een nieuwe spin-off voor Android en iOS-apparaten. Het aantal spelers is al zeer hoog. Velen kennen de serie en hebben zeker al uit te oefenen. Toch is het spel is weer een heel andere uitdaging op een mobiel apparaat. En wie het voor de eerste keer speelt, kan je je afvragen wat er precies gedaan moet worden om het meeste uit het spel te krijgen. Want, hoewel de basishandelingen figuurlijk in het begin van het spel worden uitgelegd, maar vooral nieuwe spelers wanhoop snel in de eerste minuten van de wedstrijd. Hoe stuiteren Bison en zijn vrienden heel lang? Hoe de meeste beren maken? Hoe kan verplichten om het terug te versnellen zonder te landen gezicht eerst in het zand?

Burrito Bison launcha Libre CheatsGebruikt in Burrito Bison launcha Libre zeker de zwakke punten van je tegenstanders!

Trucs voor meer punten en een play money: De start

De vele spelers antwoord moet verheugen: Er zijn nogal een groot aantal trucjes en juridische Burrito Bison launcha Libre bedriegt! En we willen niet te verbergen van u, natuurlijk:

 • De eerste stap is de juiste sprong: In het begin heb je twee opties direct: slingeren Net ver weg of zelfs de omroeper of een andere worstelaar - wie is daar - mee te nemen? Zeker voor het laatste! Omdat de HP dus direct gereduceerd - en tegelijk onze held krijgt een kleine snelheidsboost.
 • De vijand aan het begin: Zoals ik al zei: Zendt je u tegen de tegenstander in het prille begin, trekt haar om hem direct van HP. Zijn ze aangekomen bij 0 HP, je wint een heleboel extra geld. Heeft u een tegenstander te verslaan, zul je een nieuwe, dan is het te slijten ontgrendelen.
 • Zwakte van de tegenstander uit te vinden: Al je tegenstanders aan het begin van een run hebben een bepaalde zwakte. Herkent u dit en te profiteren van hen, kunt u leiden tot de zelfde HP trekt weer meer een critical hit. En dit zijn de volgende:

  • Harry Bow-Tie moet worden gedaan op precies het moment dat hij schreeuwt in zijn microfoon.
  • In Bernerd is het vergelijkbaar: Gewoon springen op hem wanneer hij lacht om je rechtstreeks. Het is echt ondeugend.
  • Als Beaster Bunny hoge sprongen en buigt het, de tijd rijp is ook met hem.
 • Gebruik power-ups: In elke Pinata geplakt bonussen - waaronder veel verschillende power-ups. Met het oog op de vijand te verzwakken, is het beste van Taco paparazzi, een taco, die gonst met een camera rond zijn tegenstanders en foto's van hem te schieten (okay ...). De turn komt met de plotselinge roem waarschijnlijk niet duidelijk en bevriest in zijn zwakste positie: gegarandeerd voltreffer!

Burrito Bison launcha Libre Cheats upgradesSave brengt u niets: Eén keer geld is er voor een upgrade, moet u het voor dat.

Na de start: zo lang mogelijk op de weg

Als de start succesvol was, betekent dit in de eerste plaats één ding: zo lang mogelijk in de lucht blijven. Nogmaals, er zijn een paar waardevolle Burrito Bison launcha Libre hacks die je zal helpen met dit:

 • Observation: Vergeet niet, je een oneindig aantal lichaam slams niet, dus het is precies dan, als het de moeite waard ook juist. Dus niet woedend te typen. is de perfecte tijd voor een lichaam slam wanneer één of best zijn verschillende Gummyberen direct onder je, maar je bent nog steeds in de lucht om de meest snelheid te nemen.
 • sprong hoogteSpring niet vlak voor de vloer! Dit brengt u alleen de snelheid.
 • timing: Wees er snel bij: Als je een bonus vliegen, maakt een slam op een gummy bear zodat uw vliegen hoog en kan de bonus nemen. Op de juiste timing is waar het om gaat.
 • gebruik upgradesBij elke upgrade krijgt u een beetje beter en kan blijven langer in de lucht, vliegen sneller, hoger springen of minder worden gedwarsboomd.
 • gecombineerde aanvallen: Ook hier, de cursus heeft een weinig te maken met een beetje geluk een kwestie van timing. Veel gummy beren, bommen en raketten bij elkaar te brengen je zelfs veel verder dan individuele acties.
 • horlogeNiet elke actie verder brengt je: vermijd in ieder geval de gummy bear politie, die u alleen blijft.

Burrito Bison launcha Libre Cheats PiñataDe Pinatas brengen extra verhoogt. Een tip: More upgrades - meer Pinata content.

Een belangrijke tip: gebruik upgrades

niet direct behoren tot Burrito Bison launcha Libre bedriegt, maar is een goedbedoelde advies: koopjesjagers niet erg ver komen op Burrito Bison. Geef rust al uw verdiende geld terug voor upgrades, want hoe verder je krijgt - en u helpen om nog meer geld. Zijn nieuwe gimmicks beschikbaar is, zal een klein uitroepteken symbool op de Shop knop verschijnen na elke run.

Overigens is de pinata kreeg een soort-niveau wanneer een bepaald aantal wordt gekocht bij upgrades. Er is namelijk een paarse ster voor elke upgrade. En hoe meer sterren, hoe meer gimmicks daar. Stars bij 20 bereikte afgaat echt: Drie uur Pinata Actie! En nu gebeurt alles heel snel. Je zou het niet geloven, kan hoe snel drie uur geleden ...

Burrito Bison launcha Libre cheats te downloaden

Deze mogelijkheid is er - net als bij bijna elk spel: Als u op zoek bent naar cheats, komt er snel dubieuze downloaden portals met de juiste bestanden. Maar wees voorzichtig! Hier kwaadaardige programma's die u zeker niet wilt op uw apparaat verborgen in bijna alle gevallen te hebben. Bovendien cheats bederven als eindeloze upgrades of een hele zak vol geld spelen ongelooflijk snel speelplezier. En verdienstelijke upgrades, alsmede de zelfstandige verdere ontwikkeling is precies wat een dergelijk spel maakt. Daarom adviseren wij: Gebruikt de Burrito Bison launcha Libre cheats hier beschreven voor de continue verdere ontwikkeling en zul je veel plezier met het spel.

map