car2go gratis minuten: het kruisen Met deze trucs gratis 2023

car2go gratis minuten: het kruisen Met deze trucs gratis

car2go gratis minuten te verzamelen en gratis ritje door de straten van Berlijn, Hamburg, München, Stuttgart, Frankfurt en het Rijnland. hier is hoe het contingent te komen!

car2go is een car sharing service die is ontstaan ​​uit de samenwerking tussen Daimler en Europcar en verkrijgbaar in alle grote steden in Duitsland en een handvol andere landen. Na het registreren en downloaden van de car2go app gratis minuten kunnen ook worden bekeken en eenvoudig te beheren vanaf een mobiele telefoon.

Drie eenvoudige manieren om car2go gratis minuten te beveiligen

Over het geheel genomen de gebruikers van car-sharing service kan gratis belminuten verdienen op drie manieren en gaan na vrij en comfortabel van A naar B:

1. verzamelen Door inschrijving minuten

Reeds als nieuwe klant kan verzamelen car2go gratis minuten. Door zich te registreren, is er een krediet van 15 euro. Echter, ook hier een vergoeding van negen euro valt in om de licentie te valideren. Blijven van kracht 6 euro, de kleinste auto in de vloot (slimme) komt overeen met 25 gratis minuten. Marginaal goedkoper te krijgen, maar als je kunt adverteren: In dit geval is de validatie vergoeding en het zal worden gecrediteerd 30 minuten geëlimineerd. Meer informatie is te vinden in hoofdstuk drie.

2. tanken car2go of lading

Voor het tanken of opladen van een auto gratis minuten kunnen worden verzameld. Tien van hen daar als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.

  car2go minuti gratis: crociera Con questi trucchi liberi
  • De tank moet onder 25 procent, en het moet tanken bij een Shell tankstation E10 benzine.
  • Het laadniveau van elektrische voertuigen moet minder dan 30 procent zijn.

Indien aan deze voorwaarden wordt voldaan, krijgt u tien gratis minuten die in het algemeen binnen drie werkdagen worden bijgeschreven voor elk tanken.

car2go gratis minutenDe meeste car2go gratis minuten er zijn als ze adverteren vrienden. (Foto: car2go GmbH Duitsland)

3. adverteren vrienden of kunt adverteren

De meeste car2go gratis minuten er wanneer je anderen om te worden geregistreerd bij de autodelen provider overgehaald. Dit is gunstig voor beide partijen zelfs, want voor de aangeworven persoon de validatie toeslag wordt geschrapt negen euro en krijgt hij 30 minuten gecrediteerd. De adverteerder, echter, kunnen zich verheugen op 60 gratis minuten. Dit zal worden bijgeschreven op de standaard betaling profiel en zijn geldig gedurende 30 dagen. De nieuwe klant moet aan deze voorwaarden voldoen:

  • De geworven nieuwe klant had op dat moment geen car2go account.
  • De neugeworbene persoon moet de promotiecode te bieden tijdens het registratieproces.
  • Ten slotte moet de registratie of validering worden voltooid. (Dit is het noodzakelijk om persoonlijk te verschijnen en met de bijbehorende file validatie op een punt.)

Wie wil om een ​​nieuwe klant te werven, hier is de mogelijkheid om de code te sturen naar vrienden, familie of collega’s.

map