Hoe werkt de eBay Classifieds te verkopen?

Wie verkopen eBay Classifieds Wil je Silver onnodige tweedehands ervaringen opgelopen alles over de advertenties markt, met inbegrip van wat kosten tijdens intensief gebruik van de populaire advertenties portal in deze handleiding. Meer hier!

Over eBay Classifieds Aangeboden: Hoe werkt het?

Veel gebruikers vragen zich af na het downloaden van de eBay Classifieds app als Duitslands grootste advertenties markt echt werkt en of de verkoop is echt vrij zijn. We verduidelijken hieronder en antwoord geven op de belangrijkste vragen die van belang zijn voor de verkoper eBay Classifieds.

verkopen eBay Classifiedsverkopen eBay Classifieds: We onthullen wat verkopers moeten kennen en er rekening mee.

Eigen zoekertje Aanbod: Vind het!

Degenen die willen verkopen op eBay Classifieds, moet eerst registreren. EBay advertentiemarkt app biedt dan is de verkoper een zeer handig hulpmiddel te geven hun eigen aanbiedingen. Een wizard leidt u door de stappen. Eerste categorie en product worden geselecteerd, verschaft beeld overeenkomende met verpakt alle zinvolle informatie in de beschrijvende tekst en gaf het einde van de gewenste prijs.

Wat kost het om een ​​advertentie op eBay Classifieds plaatsen?

Er zijn bij eBay Classifieds in principe geen verkoop commissies, noch voor particuliere noch verkoper voor online handelaars. Echter, er kan worden Einstellgebühren voor zeer actieve aanbieders die afhankelijk zijn van het aantal advertenties en de categorie. Concreet zal een vergoeding van € 0,95 betalen alleen uit de 51e-display voor het instellen van meer dan 50 advertenties binnen 30 dagen. voor "John Doe verkoper" waardoor het de eBay Classifieds verkopen volledig gratis.

Advertenties in de categorieën "auto's" en "vastgoed"

In de categorieën auto's en onroerend goed zijn verschuldigd al in de derde display en dit voor een bedrag van € 6,95 (auto's) of € 14,95 (vastgoed). Dit is echter het gevaar dat enkel voor commerciële leveranciers van belangrijkheid. Wie wil u de gegevens voor de facturering vindt het hier. Tijdens het invoeren van een advertentie van gerubriceerde controles hoeveel advertenties zijn verlaten in de laatste 30 dagen. Het telt niet de kalendermaand, maar altijd de laatste 30 dagen.

Direct contact tussen koper en verkoper

Elke advertentie op eBay Classifieds heeft een looptijd van 60 dagen en gedurende deze tijd door de verkoper kan worden uitgebreid, verwijderd of uitgeschakeld. In tegenstelling tot de online dienst eBay zijn er geen veilingen. De verkoper heeft alleen de keuze of hij zijn producten verkoopt tegen een vaste prijs of onderhandeld of "weggeven" ze biedt. Het contact tussen kopers en verkopers via berichten of telefoon. De tekst beschrijving van elke eBay advertentie, wordt de provider gemarkeerd met zijn e-mailadres.

Kopers kunnen gemakkelijk absorberen de contactpersonen bij leveranciers als belanghebbende en vaak een persoonlijke collectie van de gekochte Schnäppchens is hier welkom. Echter, er is geen koper bescherming: eBay Classifieds is niet betrokken bij het verkoopproces en daarom niet aansprakelijk is.

map