Napster ingelogd: Registreer en tarief kiezen 2023

Napster ingelogd: Registreer en tarief kiezen

Wie wil Napster streaming service te gebruiken, in eerste instantie moet worden op de Napster Inloggen Registreer. Hoe dit werkt en tussen welk tarief varianten om uit te kiezen, lees dan hier!

In de muziek bieden Napster een van de oudste en bekendste diensten wereldwijd. Sinds 2009 is het wezen opgenomen in Rhapsody offerte omgezet in een streaming-dienst, die u kunt gebruiken vanaf nu, dankzij de Napster app te downloaden niet alleen thuis op de pc, maar ook op de weg. Echter, de service is niet gratis in vergelijking met concurrenten.

Napster Inloggen

Napster login voor vrijwel onbeperkt muziekplezier

Wie heeft een account bij Napster, toegang tot meer dan 30 miljoen songs uit verschillende genres en duizenden audioboeken. Daarnaast kunnen afspeellijsten worden gemaakt en zijn toegankelijk vanaf verschillende apparaten om hun eigen muziek. Na Napster login, ontvangt de gebruiker alleen een 30-daagse gratis proefperiode. Een algemene gratis versie bestaat niet.

Dus de login Napster wordt gecreëerd

Er zijn twee manieren om een ​​account bij Napster te maken. Ofwel aan te melden op de pc via de browser of op de app een testaccount nadat u deze op de smartphone hebt geïnstalleerd.
Wie wil de registratie te behandelen via de browser gaat als volgt:

Napster inloggen Website

  • Ten eerste zal deze pagina worden geopend in een browser. Daar, klik dan op Sign up.
  • De gebruiker heeft nu de mogelijkheid om de Napster Inloggen uitvoeren via Facebook of klassiek tot een rekening bij een e-mailadres en wachtwoord te maken. Indien beschikbaar, kan een andere coupon code worden ingevoerd.
  • In de invoervelden twee selectievakjes worden weergegeven. De eerste kan zonder problemen worden genegeerd, tenzij je graag nieuwsbrief. Het tweede vak is verplicht. Hier is een vinkje moet worden ingesteld om akkoord te gaan met de voorwaarden.
  Napster login: Registrare e tariffaria scegliere

Napster aanmeldvoorwaarden

  • Vervolgens wordt de gebruiker klikt op de knop bevestigen login-gegevens te bevestigen.

Bovendien moet de gebruiker een bankrekening opgeven zodat de betaling wordt gewist.
Na registratie kan de gebruiker direct toegang tot het aanbod van Napster. Indien nodig kan de gebruiker de software te installeren op zijn Windows- of Mac-systeem. Dit heeft alle functies en instellingen onder één dak. Daarnaast kan het programma worden gebruikt met slechts één Napster Login tot drie verschillende systemen.

De tarieven en de kosten in Napster

Wie creëerde een login met Napster, de service kan eerste test proefperiode van 30 dagen. Let op: Als de proef inactief kondigt het zal automatisch verder als een betaalde betaald abonnement! Een abonnement kan maandelijks worden geannuleerd. De schikking kan ook worden gemaakt via de gsm-factuur wanneer het abonnement via de provider is voltooid. Napster biedt twee verschillende abonnementen modellen beschikbaar die verschillen in termen van hun toepassingen en functies:

1. Napster

Dit abonnement model is de eenvoudigste van de twee, maar heeft ook minder functies. The Music Flatrate is meer geschikt voor gebruik in de browser. Muziek kan alleen worden gestreamd in principe dus een internet verbinding is van essentieel belang. Het abonnement kost 7,95 euro per maand (vanaf 7/15/15).

Napster login Tarieven

2. Napster Mobile +

Dit forfaitaire bedrag is inclusief alles wat nodig is voor ronde-listening. Men kan na Napster ingelogd muziek op de computer, het luisteren naar de tablet of smartphone. In aanvulling op het brede scala van toegang, is het ook mogelijk om zijn muziek gespeeld op systemen met internettoegang, zoals Sonos, Logitech Squeezebox, Xbox 360, Yamaha-ontvanger, etc .. Ook op Smart TV’s of BMW en MINI weergave mogelijk.

  Napster login: Register and tariff choose

Napster Mobile Inloggen

Een ander voordeel is dat gebruikers beschikbaar is hun muziek offline kan maken. Zijn de favoriete nummers eenmaal zijn opgeslagen op de smartphone of pc, kan het ook spelen zonder internetverbinding. Dit bespaart cursus data volume in mobiel gebruik. Dit abonnement model zal kosten (vanaf 07/15/15) 9,95 euro per maand.

map