Wie na het monster-maanden abonnement te zijn kondigen Napster willen, geen probleem. ga je doen met de streaming-dienst circuit voordat het is duur! Hier leren hoe!

Napster is een van de oudste en meest populaire muziek streaming diensten. Wie heeft een account bij Napster en kies een abonnement kan ook de overeenkomstige Napster app downloaden en gebruiken het aanbod van muziek op de verhuizing. Echter, er is in de sterk concurrerende markt ook goedkopere versies met niet minder aanbod. Degenen die willen van baan te veranderen, hier leren hoe het te doen.

kondigen Napster

Abonnement op Napster aan te kondigen: Verschillende wegen

Napster momenteel alleen voorziet in een proefperiode van 30 dagen om een ​​smaak in de streaming-dienst te krijgen. Dan is het automatisch een betaald abonnement - tenzij de gebruiker kondigt de flat rate actief. Napster biedt zijn gebruikers twee tarieven om uit te kiezen: de Napster voor 7,95 euro en de Napster + Mobile, het kost EUR 9,95 per maand.

Als dit is te duur in de lange termijn, moet zijn abonnement beëindigen op Napster. De beëindiging zelf kan informeel worden gedaan, zoals Napster houdt in haar Algemene Voorwaarden. Bovendien, een maandelijkse beëindiging mogelijk. Zo heeft de gebruiker via e-mail, bel of via account management kan de beëindiging ervan te maken.

Beëindiging via telefoon of e-mail

Een manier om uitschrijven is om direct contact met de klantenservice van Napster samen. De hotline is beschikbaar op het volgende nummer +49 (0) 69 365 065 474 van maandag tot vrijdag 12:00-20:00.

Bij annulering via e-mail indien nodig, kan de volgende voorbeeld tekst worden gebruikt:

Napster kondigen Mustertext

Beëindiging van Napster-account

In aanvulling op de eerder genoemde opties, kan men zijn eigen rekening met Napster zijn account online te beëindigen.

  • Eerst moet de gebruiker inlogt op deze site met de bankgegevens.

Napster kondigen Account Management

  • de instellingen van de rekening te openen via het tandwiel in de rechterbovenhoek. Het menu wordt nu geconfronteerd met verschillende opties. Hier selecteert u het punt rekeningoverzicht.
  • Het bereik van rekeningoverzicht is verdeeld in verschillende gebieden. Onder het gedeelte coupon codes, is het gezochte gebied dat wordt aangeduid als Musikflatrate beëindigen.
  • Selecteer deze knop en het zal een nieuwe pagina te openen. Er is het proces door te klikken op de knop Ik wil bericht te bevestigen. De beëindiging van de Napster-abonnement wordt voltooid.* De gebruiker nu zelfs ontvangt u een Ontslag bevestiging via e-mail.

Rechten na beëindiging Napster

Wie heeft haar flat rate voltooid, kunt alle nummers dat hij meer dan Napster heeft verworven, blijven luisteren. Daarnaast kan gespeeld worden gedurende 30 seconden, alle nummers die worden aangeboden via de service. Bovendien worden niet alle playlists en archieven en andere instellingen gewist, zodat ze beschikbaar zijn wanneer je weer naar Napster terug te keren.