Beelden uit PDF Extract – Zo eenvoudig is dat!

Wie beelden uit PDF wilt, geen noodzaak om dure Acrobat Reader te kopen. De beelden kunnen snel en eenvoudig kopiëren van de PDF-documenten met een kleine truc. We vertellen u hoe het werkt!

Beelden uit PDF extract gemakkelijk gemaakt

PDF-documenten zijn praktisch. Je hoeft niet te veel ruimte nodig en kan snel en eenvoudig worden vervangen via e-mail. Sinds het PDF-formaat de standaard is geworden, kun je er vrij zeker in het delen van de PDF's die elke gebruiker in staat is om het te openen zijn. Als de standaard software voor het bekijken van PDF-bestanden Adobe Reader downloaden. Echter, PDF-documenten hebben nadelen: Wilt u tekst of afbeeldingen van PDF-bestanden te halen, meestal ontmoet weerstand. Met een beetje vaardigheid, is het nog steeds mogelijk om alle gewenste inhoud te exporteren.

beelden uit PDF

extract twee opties om beelden van PDF

De tekst uit het PDF-document is heel simpel: Just bewerken > alles selecteren > Kopieer selecteren en importeren door het invoegen van bijvoorbeeld de bekende tekstverwerking. Zelfs de tekst voor verdere verwerking beschikbaar is, maar wat te doen als je wilt beelden van PDF kopiëren? Er zijn in principe twee manieren in Adobe Reader, die we hieronder beschrijven.

Optie 1: Images from PDF door met de rechter muisknop

Nadat een document in Adobe Reader die beelden bevat, wordt geopend, wordt de gebruiker klikt op de linker muisknop op de gewenste afbeelding om deze te selecteren. Of het merk succesvol was, kan worden erkend dat de afbeelding heeft nu een rand en lijkt enigszins verduisterd. Door rechts te klikken op de afbeelding, wordt de gebruiker nu een beroep op de mogelijkheid om beelden te extraheren uit PDF's. U vindt er een klein venster met de afbeelding belettering kopie te zien. Verkrijgbaar met B of Ctrl + C het gemarkeerde beeld kan nu naar het klembord worden gezet en plak overal, of het nu in een tekstverwerker of beeldbewerking.

Beelden uit PDF Extract Copy

Optie 2: beelden van PDF te extraheren als een momentopname

Het kan ook gebeuren dat Adobe Reader de afbeelding niet herkent en het niet kan selecteren en kopiëren zijn. In dit geval is er een alternatieve manier om beelden te exporteren van PDF. De gebruiker opent het menu Bewerken in Adobe Reader en klik op het menu-item snapshot te maken. Nu kan hij een foto doos van elke omvang te trekken via de linker muisknop. Zodra hij de muisknop loslaat, wordt de inhoud van de blauw gekleurde oppervlak automatisch opgeslagen als een afbeelding en gekopieerd naar het klembord, nu de snapshot kan worden geplakt in een beeld te bewerken of naar een andere toepassing en opnieuw verwerkt.

Beelden uit PDF Extract Snapshot

Beeld puur of met het milieu?

Als u wilt beelden van uw PDF-bestanden te kopiëren, raden wij optie nummer 1. Als u wilt, echter niet alleen de afbeelding zelf belanden, maar ook delen van de omgeving op het nieuwe beeld optie extract nummer 2 is de betere keuze voor beelden van PDF.

map