De veelgevraagde Adobe Reader Portable wordt niet aangeboden door de fabrikant. nu leren de achtergrond en maak kennis met alternatieve USB-versie weten! De PDF-viewer in de gratis Adobe Reader te downloaden naar een al lang bestaande documenten naar het standaard programma voor PDF. Jarenlang gebruikers voor een Portable Reader versie voor de USB-stick. Dit zou moeten het programma is er altijd te maken en niet zou hebben om een ​​nieuwe met lage prestaties alternatieven. Maar waar is de Adobe Reader Portable?

Adobe Reader Portable onmogelijk met de huidige structuur van het programma

De volledige versie van Adobe is bedoeld voor gebruikers eenvoudig te gebruiken en biedt meer mogelijkheden dan het simpele bekijken van PDF-bestanden. Met de software kunnen opmerkingen in slips worden geplaatst en formulieren invullen papierloze. Daarnaast kunnen bestanden worden aangemaakt in het Portable Document Format. De functionaliteit is niet verwonderlijk, na al dit bestandstype Adobe zelf is ontwikkeld. Adobe Reader Portable Dit programma scope vereist passende capaciteiten op de computer. De volledige versie van de Reader neemt indrukwekkende 135 megabytes op de harde schijf. De afzonderlijke componenten worden opgeslagen in verschillende mappen. de Browser plug-in structureel opgeslagen op een andere locatie dan de Converter PDF converteren naar Word, Excel en PowerPoint-bestanden of RTF-teksten. Alleen op deze manier is het mogelijk, dat wordt elk PDF-document absoluut als zodanig herkend en geopend met het juiste uniform software. De interactie van alle elementen werken alleen met de geavanceerde linkstructuur in de computer die niet gemakkelijk kunnen worden overgezet naar USB flash drives als Adobe Reader Portable.

De licentie kwestie in Adobe-programma's

In aanvulling op de technische uitvoering van de wet, zorgen voor extra hindernissen. De licentievoorwaarden niet toestaan ​​dat Adobe draagbare versie en eventuele hack zou een strafbaar feit zijn. Maar zelfs deze beperkingen hebben een aantal ambitieuze gebruiker het niet belet dat het proberen om een ​​draagbare versie te vervaardigen. Ze hebben allemaal tot nu toe niet in geslaagd om de vele programma's. Ook het weglaten van functies biedt het programma niet voldoende terug te brengen tot de kijker mee op een USB-versie te verminderen. Dan zijn er de regelmatige updates die steeds nieuwe versies uit veiligheidsoverwegingen zou vereisen. De beperkte voordelen en de enorme inspanningen ontwikkelaars gevraagd om de ontwikkeling van de USB-versies aan te passen, vooral omdat de Adobe Reader draagbare alternatieven in de gratis download area zijn.

Gratis draagbare PDF Reader Alternative

Met de verspreiding van het PDF-formaat, de massa groeide in open source en freeware programma's voor hun overweging. De meest populaire en meest functionele alternatief van PDF-XChange Viewer is gratis te downloaden, die beschikbaar is in de draagbare versie is ook. Zo kan opmerkingen, correcties en aantekeningen in PDF-documenten worden geplaatst en hoogtepunt tekstpassages. Adobe Reader Portable Alternative