reparatie DirectX: Tool lost vervelende foutenAthTek Installeer DirectX EZ helpt vooral pc-gamers het oplossen van vervelende fouten in verband met de multimedia-interface DirectX. Maak deze als onherstelbaar uit, de toolkit maakt nuttig zijn in de volledige herinstallatie van het component.

reparatie DirectX: Tool lost vervelende fouten

Daarnaast bepaalt AthTek Installeer DirectX EZ de huidige geïnstalleerde versie van DirectX en belastingen op verzoek beschikbare updates na. Logisch, de assistent slaat de bestaande configuratie voor in de vorm van back-ups en restores, als zou er iets mis tijdens de upgrade gaat.

repareren DirectX: DirectX Tool gerepareerd fout

Op deze manier, PC-gamers zonder duiken bereiken functioneel in de diepten van het systeem en de huidige installatie van DirectX. AthTek Installeer DirectX EZ wordt ingevuld door interne links naar Windows diagnostische hulpmiddelen die de bestaande driver problemen met de monitoren, geluidskaarten, of zelfs de muis en het toetsenbord kan worden herkend.

Schakel gratis de volledige versie:

In het zip-bestand van deze gratis volledige versie vindt u een TXT-bestand met een gebruikersnaam en een registratie code te vinden. Na de eerste start te klikken op Help / About -> Schrijf je in en voeg deze informatie in de juiste velden, dan is de volledige versie is aktivert. Daarnaast is de setup biedt aan een kleine tool genaamd Software Informer, die niet verplicht is voor de functie van de gratis volledige versie te installeren. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits. athtekreinstalldirectx2