De muziek en audio-boek flat rate kan eigenlijk nemen heel goed met de grote concurrentie voor Spotify. Bovenal wordt de value for money relatief positief. Maar wat als je annuleren ALDI Life willen? Dit werkt net zo eenvoudig als het inloggen op zich om geluk. We hebben getraceerd voor u de volledig ongecompliceerde manier.

annuleren ALDI LifeU wilt ALDI Life aan te kondigen? Dus je zal zich te ontdoen van de streaming-dienst van de discounter en Napster te krijgen. (Foto: ALDI / Redactie)

annuleren ALDI Het leven is niet moeilijk

In aanvulling op Spotify en Co, er zijn een paar kleinere leveranciers die muziek, audioboeken en radio streaming aanbieden. Voor 7.99 euro in de maand krijg je bij ALDI levensduur 40 miljoen nummers, 15.000 gesproken boeken en radio speelt op het oor, die u op de ALDI Life app of op het web speler kunt beluisteren. Om u deze dienst aan te bieden, heeft de discounter samen met een voormalige grootheden: met Napster.

Hier kun je je afspeellijsten maken en afspelen al gemaakt. Hele albums kunnen worden gevonden en e-books houdt de dienst tegen een speciale prijs klaar - al het andere is in de maandelijkse abonnementsprijs inbegrepen. De offline modus brengt u de muziek en mobiel met zonder uw datavolume moeten opofferen en een Kids-modus filtert alle uit voor kinderen ongeschikte inhoud, zodat de kinderen kunnen genieten van een zorgeloos gemaakt toneelstukken en muziek.De service kan gebruikt worden op Windows, iOS, Android en eReader, tablets, smartphones en desktops.

30 dagen aan de dienst van de korting kan worden getest gratis, waarna de maandelijkse vergoeding. Als u niet wilt, moet het abonnement op tijd klaar te annuleren. Hier, de Abozeitraum loopt altijd 30 dagen en worden verlengd na nog eens 30 dagen. Zeg: U kunt een maand te beëindigen.

ALDI Life kondigen NapsterKondigt de app of de webplayer en niet via de ALDI Life pagina vindt u, u van uw Napster-account doorgestuurd. (Foto: Napster / Redactie)

Annulering bevestiging komt onmiddellijk

Om ALDI Life annuleren, Je noemt hetzij direct uw ALDI-leven houden van de website op of kiest u via de app of de webplayer.

  1. Hiermee opent u de app of web-speler, aan u rapporteert en klik op hun weg door de instellingen (tandwiel linksonder).
  2. Dan klik je op "Mijn Account" en landt in het overzicht van uw account.
  3. Er vindt u de vermelding "ALDI live muziek-Flat te beëindigen". Je wordt doorgestuurd naar uw ALDI-leven houden.
  4. Daar klikt u met muziek abonnement knop verandering.
  5. In het volgende venster uw flat wordt vermeld, samen met de status, de duur, de prijs en de betaalmethode.
  6. klik op beëindigen en het abonnement wordt beëindigd. U ontvangt een bevestiging annulering e-mail.

ALDI Life accountinstellingen beëindigenIn je accountinstellingen kunt u vervolgens uw muziek instellingen wijzigen. (Foto: ALDI / Redactie)

Nu, wordt uw abonnement loopt af aan het einde van de lopende termijn. Tot die tijd kunt u nog steeds gebruik maken van de dienst zoals gewoonlijk. Na dat, je afspeellijsten gemaakt, worden niet verwijderd - maar je geen toegang meer tot het. maar als je je besluit dat je wilde, maar niet aan te kondigen ALDI Life, kunt u kijken opnieuw aanmelden. Als uw logbestanden u met hetzelfde e-mailadres als voorheen, dan zul je weer toegang krijgen tot uw afspeellijsten. Helaas, een ander onderzoek maand is niet langer beschikbaar voor je dan maar - u direct het land in de betaling model.

ALDI Life kondigen OverzichtHet overzicht kunt u vervolgens op de juiste knop - en uw beëindiging is door. (Foto: ALDI / Redactie)