juiste ding Hungry Shark Evolution Cheats (Nog) niet bekend - met uitzondering van de Paulchen Panther truc voor onbeperkt Daily Bonus. meer informatie nu!

Het is het succes van de Game Developer Future spelen van Londen bij uitstek! Honderdduizenden mensen hebben reeds hongerige haai Evolution app is gratis te downloaden en te duiken dagelijks in de onderwaterwereld. De ontwikkelaars zelf, zodat toekomstige Spelen van Londen of Ubisoft, aan te moedigen met de Daily Bonus en Daily Award. Spelers kunnen een extra dosis munten of edelstenen "om geld te verdienen" per dag met deze award. De beloning verhoogt telkens op de 5-dagritme. Dat betekent: Op de eerste dag, is er een munt voor gratis, op de tweede dag drie munten, op de derde van zes munten, op de vierde van de tien munten en op de vijfde dag een juweeltje. Op de zesde dag, de procedure weer opnieuw begint. Munten zijn de standaard Wähung in Hungry Shark Evolution, edelstenen, de premie munt. Een juweeltje is 100 Coins. Daily games zullen dan ook worden beloond in dit spel.

Hungry Shark Evolution Cheats

Hungry Shark Evolution Cheats: Hoe de Paulchen Panther Trick

Met de hongerige haai Evolution Daily Bonus Cheat weg kan zo vaak duidelijk de beloning voor de dagelijkse spelen. Alles wat men nodig heeft om dit te doen: als Paulchen Panther op de klok aan de beurt. Hier is hoe:

  1. Na pakte de Daily Bonus, je moet het spel te verlaten en de app te sluiten

  2. Vervolgens moet je de datum te wijzigen in de instellingen van de telefoon of tablet één dag en dan is de app opnieuw te starten.

  3. Nu heb je alleen maar om helemaal naar beneden en dan naar links zwemmen. Er is de schatkist met de Daily Reward. de bonus wordt bijgeschreven, kun je de app weer te verlaten en opnieuw beginnen.

Nadeel van cheats

Veel fabrikanten bouwen in het ontwikkelen van de mogelijkheid om vals te spelen vanaf het begin om het spel interessanter te maken. Dit is niet het geval bij de Daily Bonus Cheat. De ontwikkelaar wordt gefinancierd door middel van in-app aankopen, dus het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd totdat deze bug is opgelost.

In principe is er ook elke game-ontwikkelaar open voor valsspelers uit te sluiten. Op de top van de Paulchen Panther Trick: In theorie, het draaien van de klok kan inderdaad vaak onbeperkt mogelijk zijn en zorgen voor veel extra munten en edelstenen, maar op een gegeven moment de datum moet ook opnieuw worden ingesteld, en de wachttijd voor de volgende Daily Award verschuivingen in verhouding tot de vorige Hungry Shark evolutie cheats. Voeg daaraan toe dat de datumwijziging per ongeluk kan gevolgen hebben voor andere geïnstalleerde apps op de smartphone of tablet.