Individualisering voor experts: een WhatsApp achtergrond voor individuele contacten specificeren. We leggen uit hoe u enkel kanaal eigen behang missen! Lees meer hier en chat gekleurd!

WhatsApp zelf biedt geen manier om met uw eigen achtergrond in te stellen voor elk gesprek. Echter, er nu een slimme hulpmiddel dat dit gat afsluit. Maar het downloaden van WhatsApp Extensions app brengt nog meer uit de populaire Messenger.

Individuele set WhatsApp achtergrond voor individuele contacten

De WhatsApp achtergrond voor individuele contacten kan zowel worden gerealiseerd als geüpload of door een specifieke kleur na het downloaden van de applicatie. De WhatsApp Extensions app biedt het volledige gamma van het apparaat met de HSV-Alpha Color Picker voor Android door Martin Stone. Omdat de juiste toon beschikbaar voor elk contact zou moeten zijn. Deze kunnen ook afzonderlijk worden ingesteld voor elk contact met de extensies app.

WhatsApp achtergrond voor individuele contactenkan de achtergrond voor WhatsApp individuele contacten met de HSV-Alpha Color Picker te stellen. (Foto: Martin Stone)

Wie kan een effen achtergrond te vinden is te flauw, gevonden na het downloaden van WhatsApp Wallpaper kleurrijke modellen voor zijn gesprekken.

Andere kenmerken van de app-extensies

Maar niet alleen om hun eigen achtergrond WhatsApp voor individuele contacten ingesteld, kan de functie worden gebruikt. Er zijn tal van functies waarmee de functionaliteit van de Boodschappers kunnen merkbaar worden verlengd. Een bijzonder hoogtepunt is de wachtwoordbeveiliging, die selectief kan worden geactiveerd voor de hele applicatie of alleen voor individuele gesprekken. Ook kan de volgende instellingen en het gebruik functies na het installeren van de verlengingen aan te passen:

  • Chats of groepen kunnen zowel merk als voor de ogen van derden te verbergen zijn.
  • De geavanceerde privacy instellingen kunt vereenvoudigde toegang tot de display van de online staat en de leesbevestiging en zelfs de bevestiging transmissie.
  • Het oppervlak kan worden aangepast voor eigen gebruik. Zo is bijvoorbeeld de pictogrammen voor de camera, Tab of oproepen te verbergen.
  • De herinnering functie waarschuwt gebruikers na 15 of 30 minuten of een uur of twee - tenminste toen nog ongelezen berichten in de chat geschiedenis.
  • De zoomfunctie voor het profiel van beelden waardoor detail accurate weergave met WhatsApp afbeeldingen van contactpersonen worden ingediend.
  • Chats kunnen gemakkelijk worden gearchiveerd via PC.

Stel WhatsApp achtergrond voor individuele contactenDit is wat de WhatsApp Extensions van uw smartphone. (Foto: Surajkumar)

Eisen en installatie voor de WhatsApp app-extensies

Nu het slechte nieuws is: Zo groot de tool is, het werkt alleen op geworteld apparaten. Ons artikel: Smartphone rooten met het Android Root instrument dat legt in detail uit hoe verder te gaan en wat de risico's zijn betrokken.

Daarnaast is ook de installatie van de Xposed Framework nodig. De gratis app kan worden geïnstalleerd op elk mobiel apparaat met wortel en biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden die veel verder gaan dan de aanpassing van WhatsApp.