Hier is hoe: Export Opera Bookmarks 2023

Hier is hoe: Export Opera Bookmarks

Gebruikers kunnen delen hun Export Opera Bladwijzers en onderhouden in de nieuwe browser. Dus je hebt, zelfs nadat de browser elke favoriete sites bij de hand te veranderen.

De webbrowser Opera downloaden is nu een van de zelden gebruikte browsers, die nog steeds vele trouwe fans die vooral de browser de eenvoudige en ingetogen stijl te waarderen. Opera wordt regelmatig bijgewerkt en heeft nog steeds een open source engine. Gebruikers die willen upgraden, ondanks de voordelen van een andere browser willen hun Opera bladwijzers mogelijk vóór te exporteren.

Bladwijzers exporteren met gemak Opera

Gebruikers van een browser – zoals Opera – mogelijk al jaren gebruikt hebben een groot aantal bookmarks of bladwijzers opgebouwd. Bij het omschakelen naar een andere browser biedt zich op natuurlijke wijze naar de Opera bladwijzers vervolgens importeren in andere software exporteren en kan daar worden gebruikt.

Export Opera BladwijzersZo kunt u Opera-bladwijzers exporteren. (Afbeelding: Opera Software ASA)

De browser verzoeken

Opera kan worden, bijvoorbeeld in Windows XP SP 3 (of hoger), Mac OS X (10.9 of hoger) of Linux (Ubuntu 4.14 of hoger) is geïnstalleerd. De fabrikant adviseert ook 512 MB RAM en 300 MB vrije schijfruimte voor de browser. Opgemerkt dient te worden dat de plug-ins van andere fabrikanten, zoals Flash of Java, het doen van aanvullende eisen.

Dit maakt het mogelijk data te exporteren vanuit Opera

Er zijn in principe niet alleen exporteren bookmarks, maar ook feeds en contacten.

  1. Stap: Eerst wordt de Opera browser die gestart zijn door de gebruiker.
  2. Stap: Dan het menu Instellingen moeten worden geopend om verder te importeren en exporteren bestand en ga naar het menu-item Importeren en exporteren.
  3. Stap: Het is zeer belangrijk hierbij is dat de bladwijzers worden geëxporteerd als een HTML-bestand, omdat alle browsers dit formaat kan verwerken en dus zijn er geen complicaties.
  4. Stap: Next, de gebruiker moet doen is het kiezen van een geschikte bestandsnaam en locatie op en klik op de knop Opslaan.
  5. Stap: De geëxporteerde bladwijzers kunnen nu eenvoudig importeren in een andere browser. Voor deze actie precies moeten worden genomen volgens de instructies van de nieuwe browser.
  Temas ópera: una nueva capa de pintura para el navegador
map