Opera Thema's: Een nieuwe verflaag voor de browser

Opera Thema’s: Een nieuwe verflaag voor de browser

De Opera browser is visueel zeer eenvoudig. Wie het ontwerp is te saai, met Opera’s magische kleurrijke beelden op de homepage. Nodig slechts een paar klikken. meer informatie hier!

Opera is altijd beschouwd als onderschat browser. Ondanks het feit dat op de markt voor vele jaren, is het slechts geleidelijk waargenomen door de gebruikers en toepassingen. De huidige Opera download is beschikbaar voor gratis hier. Net als voorheen, wordt de browser regelmatig bijgewerkt en is daarom bijzonder obese voor zijn veiligheid. Ook de eenvoudige integratie van andere software en het minimalistische design veel gebruikers bekoren. Echter, als dat eenvoudig ontwerp dat u en die willen wat meer kleur in het spel te brengen niet past, de startpagina van de browser kan een aangepaste look met behulp van een verscheidenheid aan thema’s Opera te bieden. Het is ook mogelijk om een ​​volledig apart thema te creëren.

Opera's

Opera’s geïntegreerd in de browser

Thema’s werden geïntroduceerd alleen met de 18e versie van de browser, die werd uitgebracht in november 2013. In de regel, al geprefabriceerde Thema’s voor Opera online kunt downloaden, maar u kunt ook gemakkelijk uw eigen thema’s te maken. Waar kan gewoon downloaden van deze nieuwe opera jurken en hoe ze worden geïntegreerd in de browser, legt deze korte tutorial.

Het systeem van de Opera

Opera kan worden gebruikt op systemen met Windows XP (of nieuwer), Mac OS X (10.7 of hoger) of een Linux distributie zoals Debian, Ubuntu, openSUSE RedHat of Fedora geïnstalleerd. De fabrikant geeft bovendien dat ten minste 512 MB RAM en 300 MB vrije ruimte op de harde schijf nodig. Het is ook belangrijk dat ten minste Opera 18 wordt gebruikt, omdat oudere versies van de browser Opera Thema’s bieden nog geen ondersteuning. Opera kan ook worden geïnstalleerd op mobiele apparaten, maar geen thema’s worden hier gebruikt.

Downloaden en installeren thema’s

Stap 1: In de eerste plaats is de Opera-browser gestart en deze pagina wordt geopend.

Opera Thema Website
Stap 2: rechtstreeks divers beeldmateriaal dat aanbevolen, met knoppen, Meeste stemmen, Popular en Nieuw kan ook anders worden op de site gesorteerd. Wanneer de gebruiker een thema dat hen aanspreekt heeft gevonden, alleen maar te klikken op elke afbeelding. Dan zal een nieuwe pagina verschijnen.

selectie Opera Themes

Stap 3: Nu, op de rechter knop + add gedownload het thema naar Opera en geïnstalleerd. De browser moet nu opnieuw worden opgestart.

Plaats Opera Themes

Stap 4: Na het herstarten, de browser op de knop menu Opera opent, dat is gevestigd in de linkerbovenhoek van de menubalk. Onder het kopje Mijn onderwerpen het gewenste thema nu kan worden geselecteerd. Het thema is dan direct zichtbaar op de homepage.

Opera Thema's geïnstalleerd

Stap 5: Hetzelfde menu ook uw thema is geselecteerd. Hier kunt u uw eigen Opera thema’s met een achtergrondafbeelding slechts een paar klikken en te creëren. Degenen die van plan zijn de zelf ontworpen thema te zetten en andere gebruikers beschikbaar zijn, moet aandacht besteden aan de respectievelijke copyright van de afbeelding.

Maak Opera Themes

map