Van tijd tot tijd moet je -update Opera, zodat de browser optimaal kan functioneren. voortzetten & leren hoe om te werken. Opera is een browser die gratis kan worden gebruikt en werd voor het eerst gepubliceerd in 1995 Zelfs vandaag de dag, de browser is erg populair bij veel gebruikers, omdat het wordt gehouden open source en minimalistisch. Degenen die niet gebruik hebben gemaakt van deze browser kunnen hier downloaden van de Opera. Om deze webbrowser is altijd up-to-date en kwetsbaarheden op betrouwbare wijze kan worden afgesloten, kan Opera worden bijgewerkt.

bijwerken Opera: voor meer veiligheid en functionaliteit

Het heeft vele voordelen aan Opera bijwerken. Bijvoorbeeld, als nieuwe en handige functies toegevoegd, maar ook belangrijke verbeteringen in de stabiliteit en veiligheid. Hoewel Opera regelmatig gecontroleerd om te zien of er een update is op dit moment beschikbaar is, maar de update kan ook handmatig worden geactiveerd.

Dus Opera kan worden gebruikt

Om de browser te gebruiken, is een computer met Windows of Linux of een Mac nodig. Op een Windows-pc met Windows XP moet worden geïnstalleerd SP3 (of hoger); Linux-gebruikers moeten Ubuntu, Debian, Fedora, RedHat of openSUSE. Gebruikers van Macs is 10.7 of hoger aanbevolen OS X. Bovendien, Opera vereist minimaal 512 MB RAM en 300 MB vrije ruimte op de harde schijf.

updaten Opera met slechts een paar klikken

stap 1: Omdat het belangrijk is dat de browser is altijd up-to-date, moeten de exploitanten zo worden ingesteld dat updates automatisch worden geladen. Telkens als een aanbevolen update beschikbaar is, kan de gebruiker informatie lijkt dit. De update kan dan direct worden geïnstalleerd met één klik. stap 2: Optionele updates worden niet direct weergegeven in de regel; Daarom is een handmatige controle om te zien of er een update beschikbaar is, nuttig. Om dit te controleren, kan de browser menu "Help" en dan "Controleren op updates" worden geselecteerd. Bijwerken Opera 01.01 stap 3De browser zal zoeken naar updates. Als er een update beschikbaar is, kan deze onmiddellijk worden geïnstalleerd. Linux-gebruikers kunnen ook de ingebouwde Opera package manager gebruiken om te installeren.