je wilt in Toon Word Comments of laten zien dat gaat met een paar klikken. Lees hier hoe de reacties (on) zichtbaar worden gemaakt!

Af en toe kan de reacties irriteren in Word documenten of af te leiden uit de tekst. Toch zijn de margenotities misschien nodig is. Zelfs als een document moet worden afgedrukt, de noten zijn niet altijd zichtbaar. Daarom, maar niet een nieuw, uncommented document moet worden gemaakt, want met een paar klikken, kunnen gebruikers naar de Microsoft Word 2013 Download de noten uit en weer laten zien.

In MS Word Verberg reacties - Hier is hoe!

De weg naar succes is een korte hier, maar er zijn verschillende mogelijkheden. Vind alle onder het menu-item Check. In aanvulling op de mogelijkheid om wijzigingen bij te houden, zijn er drie drop-down menu's. Op basis van de twee bovenste keuzevenster kan gemakkelijk verbergen van de opmerkingen in Word.

Toon Word Comments

Verberg commentaren en wijzigingen in één keer

Als je de top drop-down menu op zijn beurt te selecteren opent twee manieren om te ontdoen van de toelichting. Ten eerste Voltooide optie (niet: Voltooid: Show markups!) En ten tweede het oorspronkelijke menu (niet: Originele tekst: markup). Was om het document te volgen zonder de mode verandert gemaakt, het maakt niet uit welke van de varianten om uit te kiezen. Waren de veranderingen echter opgenomen, onder de oorspronkelijke, de originele versie en voltooide de herziene versie - telkens zonder commentaar - verschijnt. Als u wilt dat de opmerkingen opnieuw weer te geven, gedaan met de klik View opmaak om de juiste versie inclusief opties.

Verberg commentaren en zie de veranderingen toch

De tweede variant is logisch als je inderdaad de veranderingen in de tekst, maar Word wil om reacties te verbergen. Om dit te doen selecteert u de middelste drop-down menu. Hier kunnen individueel worden ingesteld welke tekst gegevens moeten worden weergegeven. Afhankelijk van of een check-in was gezet om niet te reageren of worden ze getoond - of niet.

Tip: Via het menu-item ballonnen kunt instellen hoe de reacties verschijnen. Als u de presentatie met spraak te kiezen, verschijnt er een grijze gearceerde balk aan de rechterrand van de opmerkingen zijn zichtbaar. De tweede optie wordt genoemd: Alle herzieningen inline. Hier, dat de commentaar alleen gemarkeerd weergegeven in kleur en gemerkt met de naam van de auteur. Om de inhoud te lezen, worden de derde en laatste drop-down venster must revisievenster geactiveerd met één klik.

bewerken of verwijderen opmerkingen

Om een ​​reactie te verwijderen, doen is op in de betreffende ballon of de revisievenster. Om de kanttekeningen verwijderen, gaat u met de aanwijzer van de muis op de juiste reactie. Door te klikken op de juiste knop om een ​​venster waarin de noten worden geformatteerd, koppeling, maar kan ook verwijderen geopend openen.

Bewerk Verberg commentaren Word

Onder Word 2013 antwoord op een reactie

Wie wil in plaats van direct de andere kant te reageren op een reactie, kan in Word, maar versie 2013. Dit is bedoeld om het gemakkelijker zijn om de voorgestelde veranderingen te volgen. Hiervoor moet het pictogram met blad en de pijl in de reactie worden geklikt. Naar aanleiding van het commentaar kan worden besproken, bij wijze van spreken.

Verbergen en te beantwoorden Word CommentsDat is wat een Konverstation in de commentaren hieronder Word 2013. Afbeelding: Microsoft.