Wie in updaten Word alle velden willen, het opslaan van alleen in grote documenten veel tijd en spaart zijn zenuwen. We tonen stap voor stap hoe makkelijk het is!

Iedereen die ooit grote documenten heeft gecreëerd met formules, inhoudsopgaven of dynamische verwijzingen naar de Microsoft Word 2013 Download weet wat het is voor een zenuwslopende taak het is om ze op de hoogte te houden. Hier, alle dynamische velden met een voorstel om te werken.

Waarom zou u een upgrade naar Word alle velden?

Veel functies in Word spreken voor zich. Dynamische elementen zijn iets ingewikkelder functies van het tekstverwerkingsprogramma. Deze omvatten naast de bekende standaarden zoals style sheets gebruikt, de datum of de paginanummers, bouwde ook Excel-spreadsheets of tabellen van de inhoud. Heb je geen verkeerde pagina nummers of een verkeerde datum in zijn materiaal dat beschikbaar is voor deze velden te werken is - vooral bij complexe documenten - vertegenwoordigen een aanzienlijke hoeveelheid tijd. Maar het is ook veel eenvoudiger:

Stap 1: Mark Fields

Om te upgraden naar Word alle gebieden, moeten ze eerst worden geselecteerd. Er zijn twee mogelijkheden: ofwel gemarkeerd met Ctrl + A het hele document en dus automatisch alle dynamische velden. Of men neemt deze stap in het menu Start en selecteer de optie en selecteer vervolgens de optie Alle markeren. Hier vindt men ook markeren bezwaar van de opties, tekst selecteren met dezelfde opmaak en de selectie gebied. Deze keuzes kunnen worden gericht velden in bepaalde gebieden of met bepaalde opmaak-update.

Stap 2: Werk alle velden

Was het gehele document gemarkeerd, kunnen alle velden tegelijk in Microsoft Word te werken. Hiervoor moet de F9-toets alleen worden geklikt. Als Microsoft niet onmiddellijk alle dynamische elementen tot op heden Woord neemt, kan het nodig zijn dit proces een of twee keer worden herhaald. Wanneer alle hardnekkige pogingen mislukken, zijn er alleen de volgende alternatief:

Update werkt niet! Wat te doen?

Wat dynamische velden Microsoft Word is iets intrinsiek zorgen. Ten eerste, het moet meer dan een begin te gebruiken om echt alle elementen bij te werken, aan de andere kant Woord weigert strikt in sommige bijzondere gevallen, om dat te doen. Dit kan het geval dat zijn alleen-lezen bijvoorbeeld vormen aanwezig zijn. Deze moeten niet handmatig worden gewijzigd, maar moeten zo nu en dan toch worden bijgewerkt.

updaten Word alle velden

Als dat zo is, is er slechts een truc: Under the Path File / Options / Geavanceerde vinden onder het menu-item Print-update alle gebieden, selecteert u Word. Als deze optie is voorzien van een vinkje, moet de update van het document werken.

Word-update alle gebieden Alternative