Converter: PDF converteren naar Word

Als u een PDF converteren naar Word wil dat je de PDF to Word Converter de perfecte hulpmiddel bij de hand. Dankzij batchverwerking, kan de transducer zelfs willekeurig vele Adobe Reader documenten in .doc-bestanden uit te voeren. Gebruik Microsoft Word om deze bestanden kunnen eenvoudig achteraf worden bewerkt. De PDF Converter kunnen ook nuttig zijn als je geen PDF-viewer hebben, is geïnstalleerd, maar een tekstverwerkingsprogramma. Zo kunt u gemakkelijk gebruik maken om te zetten, open en lees Microsoft Word of OpenOffice PDF-documenten. Ook ontbreekt het aan de juiste tekstverwerker, het gaat hier rechtstreeks naar Microsoft Word 2013 Download.

PDF converteren naar Word

Converter: PDF converteren naar Word

In deze PDF to Word Converter behoudt de oorspronkelijke lay-out van de PDF's in overeenstemming met de fabrikant. Dit geldt niet alleen voor tekstopmaak en grafische elementen en tabellen. Bovendien is een functie die het paginabereik Ombouwsets blijkt praktisch. Als u alleen een deel van uitgebreide documenten met onze PDF to Word Converter om te zetten, deze taak gedaan zonder veel inspanning.

Schakel gratis de volledige versie:

In het zip-bestand van deze gratis volledige versie is er een TXT-bestand met een activeringscode. Klik na de eerste start op het "Register PDF to Word Converter Now!" En voeg die string in de daarvoor bestemde veld data, dan is de volledige versie is ingeschakeld. Daarnaast is de setup biedt aan een kleine tool genaamd Software Informer, die niet verplicht is voor de functie van de gratis volledige versie te installeren. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

Alternatief: Gratis PDF to Word Doc Converter

de "Free PDF to Word Doc Converter" programma werkt op vergelijkbare wijze. Het voordeel van deze variant is dat u een PDF-intuïtief kan converteren naar Word. U het PDF-document te selecteren eenvoudig, stelt de gewenste pagina's, evenals de gewenste lettertype en met een op het gereedschap genereert een .doc document. Hier, het werktuig naast de tekst erkent ook afbeeldingen of foto's. Hier is er de gratis gratis PDF to Word Doc Converter Download

alternatief

Tip: PDF's maken

Omgekeerd hulp programma's zoals de PDFCreator uit documenten knop Genereren PDF's. Aan de hand van een virtuele printerdriver, het maakt ook PostScript of beeldbestanden in aanvulling op de PDF's. Zodra het de PDFCreator is geïnstalleerd, verschijnt hij als een printer in elke Windows-applicatie. Wilt u een PDF te maken, de PDFCreator selecteert u de printer en de functie genereert uit een bestand PDF in goede kwaliteit. Indien nodig kan deze sturen of printen via e-mail. Klik hier voor de gratis PDFCreator download.

map