door HBO in Duitsland te ontvangen, series fans hebben een paar omwegen. We laten zien welke mogelijkheden er zijn, toch tot de populaire shows en films legaal streamen!

HBO is een Amerikaanse televisiezender, die vooral bekend staat om zijn verfijnde en complexe reeks. In ongeveer 50 landen, kan het Amerikaanse station netwerk worden ontvangen zonder problemen - de receptie vanwege licentie is alleen in Duitsland problematisch. problematisch; maar niet onmogelijk! Nou ja, een beetje bedrog en trial and error is een van hen, maar op het einde kunt u de nieuwste aflevering van je favoriete serie te zien voordat iemand anders - en gooi een spoiler in de kamer als dat nodig is!

1. ontvangen HBO Nordic VPN

Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland de volledige inhoud van het kanaal in verband met HBO Nordic paar uur na de première beschikbaar te zenden. Om deze te ontvangen in Duitsland, daarom is het noodzakelijk toegang vanaf een IP-adres van een van deze landen, evenals een creditcard voor de maandelijkse vergoeding. We raden u aan het downloaden CyberGhost VPN voor HBO Duitsland de receptie. Af en toe staking HBO bij het afspelen via VPN. In dit geval onze download omgeving biedt tal van alternatieve VPN-clients om uw huidige locatie te anonimiseren. HBO Nordic kost ongeveer negen euro per maand, waardoor het de goedkoopste optie om series en films van de afzender wettelijk te geven.

HBO in Duitsland via HBO NordicHBO in Duitsland kan worden gestreamd via een VPN en de Noord-Europese aanbod.

2. Ingekomen HBO in Duitsland via app

ontving ook een variant van alle zendingen in dit land is het is het downloaden van de HBO NU app in combinatie met een VPN-app. Ongeacht hun eigen site kan worden benaderd in verband met smartphones of tablets om het hele hbo-opleiding. Deze omvatten niet alleen de lijnen, maar ook films, documentaires, sportevenementen & Shows. Dit zal een maandelijkse vergoeding van 14,99 dollar per maand te laat, alle uitzendingen kunnen gratis worden ontvangen gedurende een maand na de eerste registratie.

HBO in Duitsland via HBO NUechter ook alleen met een VPN - HBO maakt het nu mogelijk de streaming van het programma.

3. Sky Atlantic voor series liefhebbers

een derde variant HBO ontvangen in Duitsland is Sky Atlantic. De pay-TV-kanaal gespecialiseerd in het uitzenden van de serieproductie van HBO. Sinds november 2015 1 HD het programma uitzending van de zender ook een uur vertraagd met Sky Atlantic. Echter, voor een Sky entertainment abonnement moet worden afgesloten met een looptijd van minimaal twaalf maanden. Onder de maandelijkse kosten van 21,99 euro (met korting biedt 11,00 euro in het eerste jaar) extra kosten voor activering (19,00 euro) en een logistiek vergoeding van 12,90 euro worden toegevoegd. Kortom, dit aanbod is inderdaad de meest comfortabele van de drie opties, maar ook een relatief dure plezier.

HBO in Duitsland via Sky AtlanticMet Sky Atlantic de HBO-serie officieel kan worden ontvangen in Duitsland - voor een steile prijs.

Er is al een pre-Schack op de HBO-programma 2017: