Wie verleidelijke aanbiedingen om een SimCity BuildIT Hack resists, alleen miste malware en Trojaanse paarden. echt nuttige tips nu het bouwen van een stad te krijgen!

De populaire business simulatie SimCity kreeg de SimCity BuildIT Download een spannende uitloper voor Android en iOS smartphones. De versie is een free-to-play spel, dus cheats en dergelijke niet zijn voorzien. Degenen die willen nog steeds een bruisende metropool voor iedereen anders omhoog te trekken, moet alleen nog maar de volgende tips ter harte neemt.

SimCity BuildIT Hack

SimCity BuildIT Hack: duizeligheid voor de ongeduldigen

De grootste tekortkoming van de simulatie spel zijn de lange wachttijden die hen ervan weerhoudt om snel omhoog te trekken een grote stad en een enorme vragen veel geduld. Voor de ongeduldigen, de talloze aanbiedingen voor cheats en hacks op het net zijn natuurlijk erg verleidelijk. Deze programma verbeteringen brengen noch de burgemeester gehouden aan het overlopen toch geef het een ander voordeel. Het is slechts oplichting die alleen spam in onschadelijke geval te verdelen, maar dringen dure abonnementen meestal of injecteren malware en virussen op de apparaten. Dus niet zet je vingers op en duw vooruit met juridisch advies stedenbouw.

Tips voor bloeiende SimCity BuildIT steden

Met het oog op een snelle vooruitgang in de simulatie spel SimCity maken zonder BuildIT Hack, een uitgekiende strategie is nuttig. De locaties van bepaalde gebouwen zoals extreem belangrijk en kan het succes bepalen. De volgende procedures zullen helpen:

  • Niet te veel ruimte niet verspillen
  • Bedrijventerreinen en werkt te ver weg van woonwijken te bouwen
  • zet in het park in de buurt van hoge bevolkingsdichtheid
  • Fire Department maakt deel uit van het centrum in staat zijn om veel gebieden te bereiken in het gebruik

SimCity BuildIT Hack Tips

  • Succes vs. Milieubewustzijn: Hoewel windturbines zijn de meer duurzame energieproducent op de lange termijn, moet men aan het begin van steenkoolcentrales, want het is veel goedkoper
  • Mood: Stadhuis en burgemeester-gebouw moet worden geplaatst tussen woongebieden
  • bouwen voldoende woongebieden, om immigratie te bevorderen

In aanvulling op bouwprojecten moet ervoor zorgen dat er voldoende geld stroomt in de schatkist. Belastingen zijn een nuttig instrument voor dit project.

Veelgevraagde Valuta: The Golden Key

Zeer gewild omdat het zo als kan heel bijzonder gebouw, de Golden Key bouwen. Deze bijzondere item is natuurlijk zeer weinig tussen. Wie wil er een felbegeerde sleutel, maar vereist geen SimCity BuildIT Hack, want er zijn twee wettelijke mogelijkheden:

  1. Door jobs vrachtschip op de ligplaats

  2. worden gedaan vanaf een bevolking van 90.000 door de Vu Tower, met de ramp uitdagingen

De eerste manier is een bevolking van 20.000 vooraf, omdat dan de ligplaats wordt ontgrendeld. Daarnaast zullen 10.000 Simoleons en geduld voor de bouw van de ligplaats nodig zijn. Dus moet je wachten 31 uur - tenzij men echt geld accepteert in de hand. Na voltooiing van de bouw van de eerste vrachtschip trekt zich dat moet worden geklikt. De gebruiker ziet nu welke middelen hij nodig heeft om het schip terug te sturen over reizen. Een van de volgende schepen heeft dan ook een gouden sleutel aan boord.