door magine TV te beëindigen om, moet je een aantal dingen te overwegen. Lees hier waar je de verborgen functie te beëindigen vinden en welke termijnen in acht worden genomen!

Ontevreden met Magine TV? boekte het verkeerde pakket? Dan is de Internet TV kan weer worden gedeactiveerd. Echter, niet altijd zonder problemen. Of direct op de site of na het downloaden van de Magine TV-app op het mobiele apparaat: We laten zien hoe zich te ontdoen van het abonnement!

omzeilen problemen en magine TV online te beëindigen

Allereerst moet u in het kader van het apparaat waarop u het abonnement hebt voltooid, dienen de aankondiging. het abonnement werd dus in de browser voltooid, kan het beëindigen alleen op de website van magine TV. de service was echter geboekt mobiel, dan is de beëindiging hetzij via iTunes of de Google Play Store moet worden gedaan.

magine TV te beëindigenBeëindig altijd op de Registrierungsgrät magine TV. (Foto: magine TV / Redactie)

eindigen op een Android-apparaat, het abonnement

Wie wil om te eindigen op een Android-magine TV, vindt de instelling in het hoofdmenu onder de post tv-pakket. Het overzicht van de geboekte abonnement scroll en selecteer Beheren. Nu, de app opent automatisch de Google-account en deze zijn te vinden onder abonnementen en reclame voor het pakket. Er is echter bleek de test die kan leiden tot problemen op mobiele apparaten. In dit geval, een truc helpt: U inschrijven bij de Google-account in de Chrome-browser en opent hier in de Play Store. Onder de optie houden met alle geboekte abonnementen. Hier magine TV selecteert u en zal hij zijn geboekt pakket te beëindigen.

Magine TV beëindigen AndroidAndroid afmelden. (Foto: magine TV / Google / Redactie)

beheren iOS-pakketten

Ook de procedure wanneer u het abonnement op de iPhone of iPad voltooid. Hier wordt het volgende pad moeten worden geopend op dat apparaat. instellingen -> iTunes & App Store -> Apple ID -> Apple ID display (eventueel met de ID reserve) -> abonnementen -> Magine TV -> Afmelden. Als dit niet werkt, helpt meestal een account bij iTunes in de browser.

Magine TV kondigt iOSIOS magine TV beheren pakketten. (Afbeelding: Apple Inc.)

De annulering van een abonnement, die werd geboekt in iTunes op Mac OS, werkt op deze manier: Open iTunes en log in met de Apple ID -> rekening -> Mijn Account -> Accountgegevens -> instellingen -> abonnementen -> Beheer en bewerk hier.

Magine TV kondigen Mac OSMagine TV eindigen in iTunes op Mac OS. (Afbeelding: Apple Inc.)

annuleren van de dienst op de website

Was de Magine tv-pakket geboekt in de browser, de annulering is het makkelijkst. Bel gewoon de website van de provider en onder de ietwat irritante naam nu uprgraden de geboekte opties te noemen. Roep het gewenste pakket en eindig hier het abonnement.

Magine TV beëindigen websiteannuleren van de dienst op de website. (Foto: magine TV / Redactie)

De termijnen voor de annulering

Zelfs vakanties en kan gemakkelijk magine TV te beëindigen. De deadline is op Android en op de website slechts twee werkdagen; IOS slechts een dag. De beëindiging zal men komen na de voltooiing van de eerder geboekte termijn. Dus als je wilt om zich te ontdoen van zijn pakket of verbouwen, aandacht besteden aan elke lange opzegtermijnen.