Gebruik max kathedralen zonder abonnement: Met deze truc gaat u!

We laten zien hoe max kathedralen zonder abonnement kunnen gebruiken en hoe je niet-bindend series en films streamen. bekijk hier meer informatie en geld besparen!

Of het nu op de PC, Smart TV, game consoles, Blu-Ray-spelers, ontvangers, set-top boxes of na het downloaden van de max kathedralen app op smartphone of tablet: Maxdome heeft op dit moment iets minder dan 60.000 titels (beweert te zijn) een van de grootste deals ooit , Normaal gesproken, heeft slechts toegang tot het, als u kiest voor een betaald abonnement. Normaal gesproken ... Maar er is een andere manier:

gebruiken dankzij LIDL U max kathedralen zonder abonnement

onlangs LIDL biedt de mogelijkheid om max kathedralen te gebruiken zonder abonnement en tegen een betaalbare prijs. In plaats van de anders verschuldigde 7,99 € klanten betalen de discounter slechts 6,99 euro voor een streaming maand. Het aanbod kan online geboekt worden (maar dan, waaronder hijzelf verlengen van abonnementen en alleen met vermelding van de betaling gegevens) of met een creditcard. De prepaid kaarten kunnen worden gekocht in alle takken van de discounter en werken zonder de specificatie van betalingsgegevens of een bindend contract. Zonder dat enige ingebrekestelling vereist is - na de geboekte periode, eindigt automatisch het aanbod. Een ander voordeel van de prepaid kaart die geen betalingsgegevens worden opgeslagen om de dienst te gebruiken.

max kathedralen zonder abonnementMet LIDL U max kathedralen kan worden gebruikt zonder een abonnement.

Inwisselen creditcard & Geniet van ad-free streaming

Als u een kaart in zijn LIDL hebben gekocht, kunt u verlossen op de website van de discounter. Om dit te doen moet u eerst met een geldig e-mail adres in te schrijven op LIDL je doet en de dienst activeren in verband met de code die op de creditcard. Nu al kunt u genieten zonder enige verplichting of indicatie van betaling data series en films zonder reclame en nog steeds geld besparen in vergelijking met de werkelijke vergelijking. En het beste: De eerste twee maanden is er de prijs van één!

max kathedralen zonder abonnement prepaid-kaartNa deze kaarten moet je letten.

gebruik maken van het volledige scala

Ook dank aan degenen die prepaid kaart max kathedralen te gebruiken zonder abonnement, heeft toegang tot het volledige gamma. Een totaal van ongeveer 3.500 films (ter vergelijking: Netflix heeft slechts ongeveer 1.500 films - althans in Duitsland) en ongeveer 1000-serie zal worden gestreamd (Netflix is ​​ongeveer 500). Er zijn ook documentaires, een speciaal ontworpen programma voor kinderen en diverse shows. Een ander voordeel van max kathedralen is de uitgebreide lexicon, kan dankzij de titels worden gezocht acteurs of regisseurs. Ook kan niet winnen van de offline-modus die het mogelijk maakt binnen de app om alle titels te downloaden en ook in staat zijn om te spelen zonder een internetverbinding. Perfect om te sparen voor de reis via de radio gat en geboekt datavolume zijn.

map