Max kathedralen Inloggen: Wachtwoord vergeten? Hier te helpen!

als de Max kathedralen Inloggen werkt niet, omdat de referenties niet overeenkomen, moet het wachtwoord opnieuw worden ingesteld. We laten zien hoe het werkt en de volgende film kan worden gestart!

Of men maakt gebruik van de Duitse streaming provider op de televisie, in de browser van zijn computer of na het downloaden van de max kathedralen app op mobiele telefoons en tablets: Voorwaarde voor het bekijken van films en series is de applicatie met de juiste referenties. Totaal max kathedralen heeft vorderingen tot 50.000 titels, een eigen filmcritici en zelfs een offline-modus voor mobiele apparaten - des te meer vervelend als je geen toegang hebt tot series als Elementary, The 100 of films zoals Jack Reacher of de Tribune van Panem. Een uittreksel van het huidige programma kan hier worden gevonden:

Reset toegangsgegevens voor de max kathedralen Inloggen

Direct op de homepage, de knop is de max kathedralen in te loggen. Als u problemen met inloggen, kan het helpen om een ​​nieuw wachtwoord verzonden naar het e-mailadres waarmee u zich heeft aangemeld in te hebben. Om dit te doen selecteert u de optie onder de vrije tekstvelden: Wachtwoord vergeten. Max kathedralen stuurt na het opgegeven adres een e-mail met een link naar de pagina waar je zijn wachtwoord kan bijwerken. nu dit te bevestigen door deze opnieuw in te voeren en al het maximum kathedralen Login moet geen probleem zijn. Het proces kan zo vaak en vanaf elk apparaat (Smart TV's, Blu-ray-spelers, etc.) gemaakt om te worden uitgevoerd.

Max kathedralen InloggenDe toegang tot de gegevens voor de max kathedralen inloggen kunnen gemakkelijk worden gereset.

Controleer of er een technisch defect

Als je kijkt in weerwil van een nieuw wachtwoord kan niet inloggen op, misschien is er een technische storing bij de aanbieder. Informatie over eventuele storingen, de site biedt alle Störungen.de. Hier kunnen gebruikers controleren of en waar het vandaan kwam in de laatste 24 uur voor problemen. De portal geeft ook een overzicht van opgeloste aandoeningen en op welke apparaten (Smart TV, app, enz.), Zijn er de meeste problemen. De pagina moet ook niet vergeten voor andere producten en diensten, zoals telefoonmaatschappij, Facebook of andere streaming providers.

Max kathedralen InloggenIs er een technisch probleem?

Wat te doen als de applicatie niet werkt en er geen technische problemen?

Als het resetten van het wachtwoord niet leiden tot het gewenste resultaat, alleen de optie nog steeds contact opnemen met de klantenservice van de provider. Het service center is dagelijks geopend van 07:00 tot 24:00 uur via telefoonnummer 089 41.142.412 te bereiken. Wie wil er nu niet om te bellen, kunt u hulp krijgen via het contactformulier of via Dit e-mail adres [email protected] schrijven. Ouderwets per post kunt u de klantenservice bereiken op het volgende adres: Maxdome klantenservice, Media 7, 85774 Unterföhring. Onder +49 1579 2368480 dienst helpt verder ook WhatsApp.

map