wanneer Limitless stroom is het is een Amerikaanse misdaad-serie, die de plot van de film "grenzeloos" blijft en waarbij een muzikant is te danken aan een drug voor de hersenen wonderen en het oplossen van misdaden. hier leren meer nu, waar sprake is van Limitless online is en of de spannende tv-reeks over de max kathedralen app, Netflix, Amazon Prime of andere video-on-demand-provider is beschikbaar!

Limitless Stream: Uitzonderlijke vaardigheden dankzij mysterieus wondermiddel

In de tv-bewerking van de film gaat over de muzikant Brian Finch, die weinig succes in zijn beroep heeft, maar het potentieel ten volle te benutten met behulp van de experimentele drug NZT-48. Als gevolg van deze uitzonderlijke capaciteiten, wordt hij benaderd door de FBI om complexe zaken op te lossen. Zijn contacten zijn de FBI-agent in Rebecca Harris (Jennifer Carpenter) en Nasreen Pouran (Mary Elizabeth Mastrantonio), die in dienst is bij andere DSS gevallen hier. De drug NZT-48 stijgt gedurende 12 uur bewustzijn aanzienlijk en biedt toegang tot 100 procent van de hersenen capaciteit.

Limitless stroomWanneer Limitless Stroom een ​​muzikant op te lossen misdaden dankzij een wondermiddel.

Levensbedreigende bijwerkingen van het geneesmiddel

Brian Finch, gespeeld door Jake McDorman, maar werkt ook in het geheim voor de Amerikaanse senator Edward Morra (Bradley Cooper), die Finch gebruikt voor zijn eigen doelen en gegeven hem een ​​additief, zodat hij de levensbedreigende bijwerkingen van het geneesmiddel in het handvat krijgt. Hij laat Brian gecontroleerd door de voormalige agenten en Fixer Jared Sands (Colin Salmon).

Limitless Stroom drugNZT-48 vergroot het bewustzijn en biedt toegang tot 100 procent van de hersenen capaciteit.

Een onbegrensde Seizoen 2 zal niet langer

De Limitless Seizoen 1 werd benoemd tot mei 2015 en CBS voor het eerst uitgezonden in september 2015 in de Verenigde Staten. De kansen waren meer dan bevredigend, zodat een volledige eerste seizoen kreeg de opdracht met een totaal van 22 afleveringen met ongeveer negen miljoen kijkers per aflevering. De Limitless Seizoen 1 liep tot april 2016 op CBS. Een onbegrensde Seizoen 2 het zal waarschijnlijk niet meer in overeenstemming met de producenten. De instelling van de serie heeft al aangekondigd CBS.

Limitless runs in het Duits Free TV op ProSieben

In Duitsland, de ProSiebenSat.1 Group verzekerd van de première uitzending en liet maart 2016 aan de betaal-TV-zender ProSieben Fun de Limitless Seizoen 1. In de Free TV werkt met de populaire tv-serie sinds 4 januari 2017 op ProSieben.

De Limitless stream is alleen online beschikbaar op max kathedralen

Als u de show gemist op tv, krijgt de Limitless stream. Maar waar er Limitless online? Het antwoord is eenvoudig: alleen met max kathedralen binnen de film en serie flat rate. Zodat klanten van andere video-on-demand diensten, van Netflix en Amazon Prime naar Sky helaas moeten passen. Maxdome Grenzeloze de stroom met alle 22 afleveringen beschikbaar is, hetzij in de originele Engels versie of de Duitse synchronisatie.