Slither.io Skins: Ga naar de Rainbow Serpent

Slither.io Skins: Ga naar de Rainbow Serpent

Slither.io Skins zijn eenvoudig te verwisselen. The Game wordt verdacht van de cult hit Agar.io overtreffen. Lees hier hoe u het uiterlijk van zijn slang te passen!

Slither.io werd in een mum van tijd het geheim onder browser games. Het mengsel van de cultus spel Snake en de naamgenoot Agar.io is de perfecte noodoplossing. Wie kent niet het spel weet, kom hier om gratis te downloaden Slither.io.

Slither.io skins zorgen voor een kleurrijke worm zwerm

Wie heeft de smaak en wil meanderen met duizenden gamers over de inzet, de favoriet in zijn outfit kan. Een totaal van 22 Slither.io skins om uit te kiezen: van de Rainbow Serpent op de kleuren van de verschillende nationale vlaggen tot albino worm met tentakels. Helaas slaakte Geen eigen skins maken (zoals bij Agar.io mogelijk was en wat politiek meer dan dubieuze ontwerpen led). Toch zijn er eigenlijk voor elke smaak de juiste dieren.

Aldus kunnen de huiden worden aangepast:

Op de homepage van het spel, kan de optie Change Skin worden gevonden naast de login-scherm en een korte introductie in de rechterbenedenhoek.

Slither.io SkinsDe Slither.io Skins is te vinden op de homepage van de games. (Afbeelding: Screenshot Thorntree Studios / Redactie)

Als u deze knop selecteert uit, een nieuw venster geopend, waar anders dan 22 Slither.io skins kunnen worden geselecteerd wordt geopend. Door te klikken op de pijl links of rechts te drukken, kunt u alle opties te bekijken. Wanneer u de perfecte outfit hebben gevonden voor zichzelf, spelers moeten gewoon klikt u op Opslaan en terug te keren naar het startscherm. Nu hoeft u alleen maar een gebruikersnaam en je kunt spelen in individuele look Slither.

ausswählen Slither.io Skins22 verschillende slangen zijn beschikbaar. (Afbeelding: Screenshot Thorntree Studios / Redactie)

meer tips & Om trucs te maken uit Blindschleiche een constrictor

Het doel van het spel is om zo snel mogelijk te laten groeien. Hiervoor moet de kleine lichtpunten worden verzameld tijdens botsingen met andere reptielen worden vermeden. Om zo lang mogelijk in het spel, dus je moet altijd enige afstand van de reptielen van andere spelers. Vanaf een bepaalde grootte, kan een snelheid booster geactiveerd. Als alternatief, de muisknop of het naar boven wijzende pijl moet worden ingedrukt. Het nadeel van de booster: Hoe langer men gebruikt, hoe meer opnieuw krimpen de slang. In tegenstelling tot Agar.io geen kleinere objecten kunnen worden ingeslikt in slither.io dat voedselinname uitsluitend gebeurt via de kleine glitter stippen. Dit kan echter een bijzonder grote hoeveelheid gevonden op het punt waar een speler gewoon zijn leven heeft verloren. Wie speculeert, kunnen andere spelers omringen en dus lok ze in de val manier ook vanaf een bepaalde lengte van de wachtrij. Het is gewoon een kwestie van tijd voordat de “vijand” snake hun eigen raakt en lost in kostbare fee stof, die gemakkelijk kan worden geabsorbeerd. Hier is hoe het eruit ziet in het spel dan uit:

map