muteren met deze Slither.io trucs voor Mega Snake

deze Slither.io trucs elke slangenbezweerder moet weten. Hier vindt u de perfecte strategie om zijn gigantische reptiel te brengen en te domineren het spel!

Na Slither.io download, de spelers moeten gaan als een slang op de zoektocht naar voedsel. De combinatie van het klassieke spel Snake en de verrassende hit van vorig jaar Agar.io heeft nu een record aantal gebruikers geweest en werd al snel de cultus spel.

Slither.io trucs en Understanding

Het doel van browser games is om te vertrekken een kleine slang zo groot mogelijk te maken. Hiervoor moet de Reptile gevoed moet worden - met glinsterende punten. Hoe groter het is, hoe sneller de dieren te laten groeien. Daarom moet men altijd daar te gaan waar het bruist en glitters. Maar let op: als het aanraken van een andere slang, is het spel afgelopen. In tegenstelling tot Agar.io, maakt het niet uit of de tegenstander is groter of kleiner. De besturing van de Kriechtieres kunt gebruik maken van de muis of pijltjestoetsen. Voorbij een bepaalde omvang, is er een snelheid boost wanneer de muisknop of de pijl omhoog wordt gedrukt. natuurlijk, als een razende aan de overkant van het veld lijn kost energie en dus verloren ze een deel van de verhoging van hun lichaam grootte. In gewoon Engels: De slang krimpt wanneer het wordt versneld.

Eerste verschijning is alles: pas skins

Onze eerste van Slither.io trucs is puur esthetisch: Het spel biedt op dit moment 22 verschillende skins. Slangen in de iris dan uiterlijk in de kleuren van verschillende nationaliteiten, variërend albineskem een ​​soort reptiel met tentakels op hun hoofd. De optie om de huiden te passen, rechtstreeks op het startscherm van het spel. De huid knop Wijzigen leidt naar de galerij met de verschillende looks. Na het selecteren van de juiste slang outfits die gewoon moet worden bevestigd met Save en de volgende rondes te spelen in extravagante stijl. Dit kan een verandering vaak de weg te zijn.

Slither.io trucsSlither.io Tricks: Hier, de huiden kan worden gewijzigd. (Screenshot: Thorntree Studios / Redactie)

2. Het vinden van de juiste strategie

In tegenstelling tot Agar.io tegenstander niet zomaar kan worden geabsorbeerd door de superioriteit van grootte. Maar met deze Slither.io trucs kunt u zet ze toch uit. Aangezien het transformeren van het spel direct wegslingeren slangen bijzonder calorie voedsel, verkrijgt men een groeispurt via de schoppen van andere spelers. Hier is hoe:

  • In de eerste plaats blijven aan de veilige kant, houd afstand van andere slangen en te bereiken door het eten van een bepaalde grootte.
  • Een daarvan is groot genoeg om kleinere slangen omringen, kunnen ze zo worden in de val lokken.
  • Nu nog wachten op de tegenstander cirkelen totdat het (die vroeg of laat gewoon zal passeren) een fout gemaakt en lost maakt.

Slither.io trucs tegenstanders cirkelenTegenstander kan cirkelen boven een bepaalde grootte. (Screenshot: Thorntree Studios / Redactie)

hebben altijd een kijkje op de speelkaart

De laatste Slither.io ons advies is om te worden toegepast als degene die je al juiste strategie heeft gevonden voor zichzelf. Na het starten van het spel dat je moet dan altijd de overzichtskaart in het achterhoofd. Deze is te vinden in de lagere rechter veld. Hier is te zien precies waar je bent in de game en waar de andere spelers. Als u wilt snel te groeien en neemt de kans op een fout te maken, kan je zijn slang met opzet te navigeren in de strijd. In het andere geval kan waar de dingen gewoon een beetje stiller te zien en je kunt geven een korte zijn Reptile breken op kaart.

map