Is Power Cinema legaal is of niet? We geven het weg!

Is het gebruik van korting Network Cinema legaal of maak gebruikers misschien zelfs een misdaad? We hebben de dienst genomen een kijkje en geef antwoord op alle belangrijke vragen!

Bijwerking van 29 mei 2017:

De aflossingsvrije periode voor de gebruikers van het netwerk van cinema is verlopen. Met de huidige uitspraak van het Europees Hof van Justitie zijn ook de gebruikers van portals zoals bevochtiging cinema, m2K, etc. kinox.to verantwoording en, indien nodig het nemen van dure waarschuwingen van diverse bedrijven. Meer ons artikel onthult: Fatales streaming uitspraak van het Europese Hof. Blijf weg van de macht cinema: Onmiddellijk geldt dus & Co!

Origineel van 2016/07/01

Al dan niet rechtstreeks in de browser, op het YouTube-kanaal of na het downloaden van het netwerk film app op uw smartphone of tablet: De verkoper belooft meer dan 2.000 full-length films, volledig gratis en in sommige gevallen zelfs in HD-kwaliteit. Kan dit goede dingen?

Met macht cinema wettelijk geniet full length films?

Is Power Cinema legaal? Yes! De dienst wordt voordat gefinancierd door het invoegen van reclame en kort na het begin van de film. Net als bij private televisie-uitzendrechten kan op films als deze worden verworven. Echter, een beetje laat in de keuze van de titel merkbaar gloednieuwe films of blockbusters zijn nergens. Ongeacht de films die er worden beschouwd als de geest vrij. De enige voorwaarde: de AdBlocker moet worden uitgeschakeld voor de weergave van advertenties.

Network Cinema legaalOp alle apparaten met het netwerk van cinema: legale films.

Hoe ga je legaal aanbod herkennen?

Wie stromen legaal met het netwerk van de bioscoop, ga zo maar door de wettelijk veilige kant. Maar wat men herkent juridische dienstverlening eigenlijk? Steeds dubieuze duikplekken op het net dat volledig gratis stroom van blockbusters of topfilms bieden. Deze omvatten kinox.to, movie4k of Burning Series. Deze sites zijn legaal in ieder geval niet veilig is. De aanbieders van de sites profiteren van een grijs gebied, door niet de titel rechtstreeks aan de stroom, maar bieden alleen links naar de filmpjes. Gebruikers die deze diensten bevinden zich ook in een althans juridisch aanvechtbaar situatie. Sinds wanneer streaming - in tegenstelling tot de download - geen kopie wordt gemaakt, zijn er momenteel geen verhaal tegen gebruikers van deze sites. De precieze relatie legt deze video:

Maar wat we nu legaal aanbod herkennen? Er zijn een aantal punten. Ten eerste is er geen juridische portal die films te streamen, die momenteel worden uitgevoerd in theaters. De rechten van deze zou gewoon te duur zijn. Ten tweede, een dergelijk aanbod, natuurlijk, moeten een of andere manier te financieren. Dat wil zeggen dat er ofwel commercials of moeten gebruikers om te betalen voor content. Eventueel kan het gedaan door een maandelijkse vergoeding of per post. Typische voorbeelden zijn aanbieders zoals Netflix, Amazon Prime, max kathedralen of horloge ooit. Portals die door reclame worden gefinancierd zijn bijvoorbeeld YouTube, MyVideo of klipvis - en zelfs netwerk cinema, dat is een zeer grote selectie en gematigde commercials één van de meest aangename deals om legaal en tegelijkertijd vrij om films te streamen. Een laatste punt, waardoor juridisch verschilt van twijfelachtige sites is de afdruk. Juridische diensten hebben de naam en het adres, bedrijf vormen een contactmogelijkheden in de afdruk.

map