Wie wil soundtracks, internetradio of geluiden op te nemen van YouTube clips, hoeft alleen het juiste gereedschap: een audio recorder. Nu biedt een overzicht van praktische hulpmiddelen!

Op momenten dat u wilt opnemen is te horen op uw thuis-pc, is er geen tekort echt. Misschien heeft men de muziek van pc-games die volledig in de ban. Of u kunt gewoon hoort een geweldig nummer op het internet radio of wilt u het geluid van een YouTube-video te halen. Een goede partner voor deze functies zal de No23 Recorder download.

Audio Recorder voor universele beelden: No23 Recorder

Zou het niet handig zijn als je gewoon kon opnemen wat je hoort op zijn computer? Op de PC, mag dit niet blijven een droom. Gebruikers moeten niet amateuristisch zorgen voor het bezit van een microfoon in de voorkant van de boxen, maar gespecialiseerde audio kunt gebruiken in plaats recorder. De klassieker onder deze producten is de No23 recorder. Hij heeft een paar jaar onder de riem, het doet, maar nog steeds een uitstekend werk.

Audio Recorder No23 Recorder

De freeware dossiers naast OGG en MP3 en WAV. De bitsnelheid van het MP3-formaat wordt vastgelegd tussen 8 en 320 kbit zelf kbit. Net als in een klassieke cassette speler die je kunt het opnameniveau tijdens het opnemen te zien. Dus u de kwaliteit te houden altijd in gedachten.

Schrijf op wat je hoort met No23 Alternatieven

Er zijn ook heel wat meer audio recorder die gemakkelijk kan houden met de klassiekers. Bijvoorbeeld, de Free Sound Recorder neemt ook gehoord van de pc, of het nu muziek of gesproken of een spannende soundscape.

Audio Recorder Free Sound Recorder

Daarnaast is de recorder via de line-in en draaitafels en cd-spelers verslagen. Dat is nog niet alles: De recorder tevens ook gepland opnamen zijn mogelijk. De gebruiker eenvoudig een tijd en bepaalt de gewenste geluidsbron, de rest aan het programma. Daarnaast is de opname van internet radio en online TV slaagt na het downloaden van de Free Sound Recorder.

De derde aanbevolen vertegenwoordigers van de serie Audio Recorder freeware is de Fox Magic Audio Recorder. Echter, deze all-rounder niet alleen gericht aan leken, maar het heeft ook audio specialist.

Audio Recorder Fox Magic Audio Recorder

Naast een constante bitsnelheid, zal het programma de opnames met een variabele bitsnelheid omgeving te bieden. De laatste optie zorgt voor een betere kwaliteit met een lage bestandsgrootte, afhankelijk van het lied. Daarnaast heeft de gebruiker geniet na het downloaden van Fox Magic Audio Recorder dat bestanden automatisch worden genoemd. Dit maakt het beheren van mitgeschnittener audio ook veel gemakkelijker.

Het opnemen van muziek zonder Recorder

De drie genoemde freeware producten van de categorie Audio Recorder, de veelzijdige functies tonen echte allrounder. Natuurlijk is het ook met hen opnames van songs van het internet te creëren. Men kan het hele ding, maar hebben ook aanzienlijk handiger. Dus er zijn vele Internet radio specialisten die een enorme selectie van muziek die u kunt genieten van gratis en legaal te bieden. Voordat de toen zeer populaire online community in 2012 moesten hun diensten op te schorten, gebruikers in staat waren om muziek gratis met Grooveshark vissen. Tegenwoordig zijn de meest populaire streaming services Spotify, natuurlijk, of zelfs Radio.fx. Meer over dit onderwerp kunt u gratis in het artikel Web Radio zijn: Last.FM Download & Co. lezen.