kunt u ooit in het buitenland te navigeren en verbaasd over de vreemde uitgesproken straat- en plaatsnamen? Dit voorkomt het probleem, want je kunt ook Verander de taal Google Maps, om gemakkelijker hun weg vinden of zich te laten leiden eindelijk in zijn eigen taal door de wereld. Moeilijk is het niet, maar het vergt wel een kleine omweg.

Instellingen voor Google Maps Taal: gaan door de systeeminstellingen

Eigenlijk is het logisch: als de Google Maps-app, evenals de gehele smartphone zijn ingesteld op het Duits, maar het is, bijvoorbeeld in een Engels sprekend land, de stad en straatnamen klinken vaak een beetje vreemd. Dit is simpelweg omdat de Duitse taal editie niet kan garanderen Engels of een andere taal woorden.

Verander de taal Google MapsAls u de taal voor Google Maps wijzigen, moet het hele systeem taal worden gewijzigd. (Foto's: editorial)

Binnen de Google Maps-app is het helaas niet mogelijk om de taal en de stem uitvoer te wijzigen. Daarom is een kleine omweg via de systeeminstellingen moet je accepteren - en helaas direct de taal van het gehele apparaat te wijzigen. Dat kan moeilijk zijn als je bijvoorbeeld in China, de Chinese, maar is niet zo krachtig.

Voor native speakers, echter, of mensen die minstens zo inzicht in de lokale taal, ze nog steeds kunnen opschieten op hun smartphone en het vertrouwen in zichzelf, om te worden geleid tot die taal door onbekende gebieden, die geen grote problemen zou moeten opleveren. Voor de veiligheid, maar het loont de moeite om de weg te herinneren aan de taalinstellingen van het apparaat.

downloaden voice data op voorhand

Om de taal te wijzigen, gaat u als volgt te werk:

  1. Open de instellingen van de smartphone of tablet.
  2. Om de taalinstellingen, Taal en invoer onder Systeem, te navigeren.
  3. Selecteer tot taal en vervolgens op de gewenste taal in de lijst.
  4. Selecteer vervolgens hetzelfde menu tekst-naar-spraak instellingen en ook in het bijzonder setup-menu (versnelling naast de TTS engine) selecteert u de taal. Theoretisch, kunt u verblijven in het systeem taal hier, maar aangezien men heeft ze al veranderd.
  5. Ten behoeve van voice data die ze nodig hebben, als ze niet al gedaan, alleen via de Google Play Store of de interne Store (in het geval van Samsung-apparaten is de Samsung Store, afhankelijk van de spraak wordt gebruikt) worden geïnstalleerd. Maar dit gebeurt zeer snel door de instellingen, simpelweg door het veranderen van de juiste taal is geselecteerd en wordt vervolgens afgetapt down "Install voice data". Hier kunt nu kiezen en downloaden van alle beschikbare gegevens. Best gedaan u dit, zolang men nog steeds in de WLAN omdat elke voice data zijn enkele MB.

Instellingen voor Google Maps Taal System SettingsNa het succesvol veranderen maar de Navi maakt gebruik van de geselecteerde in de haven taal en spreekt ook plaatsnamen correct.

internationaal reizende

Na kunt u de menu-instellingen te sluiten en selecteer Google Maps. Was om de Google Maps Taal succesvol is, wordt nu vertegenwoordigd in de juiste taal te veranderen. En de stem output is nu in deze zelfde taal - met inbegrip van de juiste manier uitgesproken namen de stad en de straat.

By the way: Afstand units kunnen ook om te wisselen tussen kilometers en mijlen - zelfs automatisch. Dus wie is weer op de Amerikaanse wegen, krijgt in dit geval, kunt u nu dwingen Mile verklaring over smartphone.