Android kalibreren kompas en de weg vinden

Android kalibreren kompas en de weg vinden

De smartphone zal je op een dwaalspoor brengen? Dan moet je de Android kalibreren Compass om terug te komen op de juiste plaats. Hier vindt u meer informatie!

Verkeerde richting? Android kalibreren Compass

Eigenlijk is de Google Maps-app’s uiterst betrouwbaar en leidt ons tegenwoordig bijna verrassende precies de juiste plek als we ons leiden door het. Maar wat als we ineens de app is misleidend en we zijn voortdurend lopen in de verkeerde richting, omdat de blauwe stip niet kan beslissen of lijkt zo onnauwkeurig dat we nog steeds in de verkeerde weg?

Misschien hebt u uw smartphone ook zopas nieuw? Ook in dit geval kan het zijn dat de magnetische sensor moet worden bijgesteld. Desondanks kunnen elektromagnetische interferentie ook verwarring van de sensor.

Dan is het tijd om het kompas Android kalibreren. En dat is niet zo moeilijk. Alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot Google Maps of een andere dienst die afhankelijk is van het GPS-signaal, en ga als taart. Op Google Maps, maar je kunt direct zien of alles werkte.

Android kalibreren CompassSmartphone in de war? Dan moet je je Android-kompas kalibreren. (Foto: pixabay / Redactie)

Kalibreer kompas met Google Maps.

  1. Zorgt ervoor dat er geen elektrische apparaten of metalen voorwerpen in de onmiddellijke omgeving en opent Google Maps.
  2. Nu moet je de blauwe stip met jet te zien. Als de bundel zeer breed, wat een teken dat moet worden gekalibreerd.
  3. Neem je smartphone en beweegt langzaam, maar meerdere keren per zodat je beweegt in een cijfer van acht voor u het apparaat in alle drie de assen. Draai het heeft daarom nu en dan.
  4. Zodra de balk weer smal en niet wild springt in de omgeving of van richting verandert, heb je met succes gekalibreerd en kan gebruik maken van de kaarten en andere GPS-apps zoals gewoonlijk met een hoge nauwkeurigheid.

Android Calibrate Kompas Acht gelijkspelOm het kompas te kalibreren, moet u met uw mobiele telefoon one night stand of anderszins roteren rond alle drie de assen, als je eenmaal hebt Google Maps of een andere locatie dienst geopend. (Afbeelding: Google)

Samsung: Meer mogelijkheid van het kalibreren

Als je een Samsung-apparaat, kunt u kalibreren van de programma-instellingen:

  1. Geselecteerde in de telefoon app code +# 0 + #.
  2. Het opent een venster met verschillende tegels. Maak uw beslissing voor de tegel sensor.
  3. Daar kunt u de sensor nu ook kalibreren.

Android Calibrate Kompas nauwkeurigheidLinks van de foto ziet u een brede staart van de blauwe stip. De sensor moet worden gekalibreerd. Rechts smaller de staart, wat aangeeft hogere nauwkeurigheid. (Foto: screenshots Editor)

elimineren van verstorende factoren

Heeft u Voortdurend problemen navigeren contrast en moet opnieuw en opnieuw kalibreren van het kompas Android, uiterlijk, maar na eens weten als je zijn met behulp van een mobiele telefoon geval met magneetsluiting en hebben vaak een magneet in de nabijheid van het apparaat. Ook kan het zijn dat de magnetische sensor is voortdurend in de war en je moet opnieuw te kalibreren.

maar u kunt ook het verhogen van de nauwkeurigheid: In de instellingen van de smartphone vindt u op het tabblad vinden plaats beneden website mode meerdere instellingen. bereikt uw hoge nauwkeurigheid, als je de locatie kan worden bediend via GPS, WiFi, Bluetooth of mobiele netwerken. Alleen GPS of alleen via Wi-Fi en Co werkt ook – maar lang niet zo nauwkeurig als in de mix.

map