Babbel kosten: Dit zijn de abonnementen en de betaling

De populaire taaltrainer is niet gratis. Na de eerste proef cursus moeten de gebruikers Babbel kosten verwacht. Echter, deze zijn meer dan eerlijk. Lees hier hoeveel de cursussen kosten.

Of het nu voor de volgende vakantie of als een groot project voor de toekomst: die zich inzetten voor een nieuwe taal of penseel op een oude wil met Babbel krijgen een betaalbaar alternatief voor de universiteit taalcursussen en andere taal trainers. Door het downloaden van de Babbel app, de gebruiker is ook een zeer flexibele vorm van het leren van talen. Woordenschat proppen waar en wanneer u maar wilt. Echter, is de woordenschat trainer niet van plan om gratis te krijgen. We hebben alle informatie over de kosten van Babbel samengesteld.

Babbel kosten

de Babbel kosten verschillen tussen de talen?

Babbel biedt meer dan tien talen die online over het platform of mobiel op smartphone met behulp van de app kan worden geleerd. maar de taal trainer geeft geen prijsverschillen tussen de talen. Het maakt dus niet uit of u wilt een zeer populaire taal zoals Spaans of iets exotisch als Indonesisch te leren.

Vanaf wanneer Babbel gratis is?

Voordat de gebruiker om geld te nemen voor de woordenschat trainer in de hand, dit biedt een gratis proefles. Gebruikers kunnen zich aanmelden voor gratis op het eerste. Of hij een account met een e-mailadres en een wachtwoord, of logt in via Facebook of Google+. Nu de gretige leerlingen van elke taal is de eerste cursus vrij beschikbaar om te testen. Vooral nuttig voor de onbesliste die zijn nog niet welke taal ze willen leren kennen. Maar het is ook handig om te zien of Babbel is echt de juiste manier.

Babbel kosten registratie

Inschrijving modellen Babbel

De trainer altijd zijn lessen als abonnement model. De gebruiker heeft geen dienovereenkomstig te betalen voor individuele cursussen, maar krijgt een zekere mate van toegang tot alle cursussen voor een bepaalde periode. De gebruiker kan boeken vier verschillende looptijden. Hoe langer de looptijd, hoe goedkoper het maandelijkse bedrag is natuurlijk. Tussen de één-maand en een jaar abonnement model zijn bijna 50 procent besparingen. Wat Babbel in welk model veroorzaken kosten volgende lijst toont (met ingang van 1/19/17, onder voorbehoud):

  • (A)periode van 1 maand: 9,95 euro per maand
  • (B)3 maanden Duur: 6,65 euro per maand
  • (C) 6 maanden online: 5,55 euro per maand
  • (D) 12 maanden looptijd: 4,95 euro per maand

Het abonnement kan worden voltooid in plaats van de homepage Babbel rechtstreeks via de app. In dit geval de transactie wordt geacht als een in-app aankoop van de Apple App Store of Google Play Store. Voor Android-gebruikers is er de mogelijkheid om de één-maand of jaarabonnement af te ronden in de winkel. iOS-gebruikers kunnen alle vier de manieren te boeken. Echter, de prijzen zijn geldig voor Duitsland, zijn toegankelijk vanuit andere landen naar de taalcursussen, wordt de prijs in USD gegeven. De duizelingwekkende is dan het volgende:

  • (A)periode van 1 maand: USD 12,95 per maand
  • (B)3 maanden Duur: USD 8.95 per maand
  • (C) 6 maanden online: USD 7,45 per maand
  • (D) 12 maanden looptijd: USD 6.95 per maand

Babbel kosten abonnement modellen

Betaling regelingen op Babbel

Zij hebben gekozen voor een abonnement en dit boek via de website van de toespraak coach kan via credit card, waarbij VISA, MasterCard en American Express te betalen. Mogelijke verder is de Babbel om kosten over PayPal te betalen. Wie in dit land heeft een bankrekening of aan de lage belasting, kan ook betalen via SEPA. Afhankelijk van het contract, het bedrag van tevoren op maand-, kwartaal-, half opgeladen of jaarlijks.Looptijden kan overigens ook heel gemakkelijk te veranderen. Iedereen die een voorliefde heeft genomen om de woordenschat trainer, logt in op Babbel en ziet er gewoon voor de nieuwe Subscription Plan. Het is geboekt, wordt de oude automatisch beëindigd. Is onbetaald looptijd van meer dan uit de eerste inschrijving, dit is drangehängt naar het nieuwe abonnement rug. Details van zijn persoonlijke Babbel kosten kan de gebruiker op te halen onder Account Informatie,

Hoe en wanneer kan ik annuleren?

De gebruiker kan gemakkelijk beëindigen door een kort bericht per e-mail te sturen naar [email protected] Ook op de portal-account informatie is beschikbaar voor een knop. Vervolgens ontvangt de gebruiker een bevestigings e-mail met de datum waarop het abonnement afloopt.

LET OP: Het abonnement loopt zo lang, totdat iemand actief beëindigd. Wie wil er niet te glijden in de volgende periode, kunnen hun abonnement opzeggen tot de dag voor de extensie.

map