Tips om ASK.FM Inloggen & Privacy-instellingen

Wie wil krijgen op de Q & A-netwerk moet eerst registreren. Wat doe je als Ask.fm Inloggen zou moeten overwegen om uw privacy te beschermen, kunt u hieronder lezen.

In Ask.fm is een soort sociaal netwerk dat gebaseerd is op de vraag-antwoord-principe. Gebruikers kunnen elkaar vragen stellen, eventueel anoniem, de antwoorden zijn op vrijwillige basis. Naast het gebruik van het online platform, kunnen de leden altijd mobiele app te houden op de Ask.fm downloaden up-to-date.

Ask.fm InloggenVerschillende manieren bestaan ​​voor de Ask.fm login. (Foto: Ask.fm/Redaktion)

Ask.fm ingelogd: vier opties voor registratie

Om lid te worden van het platform te worden en andere vragen uit, moet u zich eerst registreren vragen - hetzij via de browser of via de app. Ofwel leidt u door de klassieke toepassing en geef het e-mailadres en wachtwoord, of het aansluiten van een van je sociale netwerken met de service. Zo is de vraag-platform app kun aanmelding via de volgende drie accounts:

 • Facebook
 • tjilpen
 • Vk.com

Ask.fm RegistratieJe kunt u ofwel binnen via e-mail, Facebook, Twitter of Vk.com. (Foto: Ask.fm)

Sinds de overname door een Amerikaans bedrijf (zomer 2014) Je moet ook instemmen met de nieuwe Algemene Voorwaarden en privacybeleid op login. Ook het gebruik van cookies moet je eens. In de Terms of Service wordt geoordeeld dat het platform van gebruikers van 13 jaar en ouder moet worden gebruikt. Bij het registreren van de leeftijd moet worden opgegeven.

Ask.fm Inloggen LeeftijdTen minste 13 jaar oud je moet zijn om te mogen Ask.fm. gebruiken (Foto: Ask.fm/Redaktion)

maken Inloggen via Facebook ongedaan te maken

Iedereen in te loggen op Facebook moeten worden zich ervan bewust dat elke bijdrage kan worden gepost op Facebook. Hier kun je de app intrekken toestemming wel. Maar je kunt ook inloggen om te weerstaan ​​onomkeerbaar.

 1. log je eerst een Facebook.
 2. Klik vervolgens op het slotje op de menubalk. de mogelijkheid om te tonen Meer instellingen verschijnt onder, dit wordt geklikt.
 3. Apps worden geselecteerd uit de navigatiebalk. Verschijnt Ask.fm app worden verwijderd door te klikken op het kruis. Een nieuw venster zal verschijnen om de verwijdering te bevestigen. Hier best selecteert u de volgende optie: "Alle activiteiten van de Ask.fm app op de Facebook-profiel te verwijderen *.

ongedaan Ask.fm Log in Facebook Ben je je geregistreerd op Facebook, kunt u opnieuw inloggen om ongedaan te maken. (Foto: editorial)

Privacy-instellingen te beschermen tegen pesten

Na Ask.fm Login alle profielen en berichten standaard zijn "open" en zet "vrij beschikbaar" en is te vinden op Google en Co of de interne zoekfunctie. Daarnaast worden anoniem vragen toegestaan. Degenen die niet willen om zich te beschermen tegen pesten en grillige vragen is als volgt:

 1. Na het inloggen ga je naar de instellingen en klik op het tabblad Privacy.
 2. Daar kunt u uw volgende privacy instellingen aan te passen:
  • Geen anonieme vragen
  • Roerende eigen antwoorden aan de stroom

Blokkeer mensen en stuur verslag aan Ask.fm

Wie zal altijd lastig gevallen door de Ask.fm login van een bepaalde persoon of ontvangen vragen die in strijd met de richtlijnen van het platform heeft twee opties. U kunt dan blokkeren de persoon en / of een profiel of bericht te melden.

U klikt gewoon om een ​​persoon op het blok knop te blokkeren. Dit is te zien aan de rechterkant van elke vraag. Het blokkeren moet worden vergezeld van een rechtvaardiging.

Wilt u een specifieke bijdrage of zelfs een persoon die is net zo eenvoudig te melden. Aan de zijde van elke sectie is er een rapport knop aan de bovenkant van de pagina. Ook hier, vroeg om een ​​reden.

map