Gevonden! Opa waarbij de mobiele oplossingen

Bijgewerkt op 4 oktober 2016: Er zijn nieuwe levels voor Opa, waar is de mobiele app! Helaas, er zijn niet veel, maar de nieuwste Opa waarbij de mobiele oplossingen er is nog steeds bij ons:

 • Level 32In het eerste scherm vindt u achter de grote kussens van de bank een touw in de koelkast een fles champagne bindt het touw in het tweede scherm aan de haak van het schip (verbaasde eigenlijk niemand over wat zon lijkt alles in dit appartement?) .. drangehangen fles en afgetapt. Schiffstaufe Ahoy!
 • Level 33: Het is uit het appartement! We zijn op vakantie op het strand. Kleindochter rillingen, de mobiele telefoon is gemakkelijk om te ontdekken. Maar gewoon niet natuurlijk is. Neem de draak, bindt hem aan een stoel en zet de ventilator. Aangezien dit geeft slechts uit een zacht briesje, krijgen op het tweede scherm. Bij een schroevendraaier, waarmee de batterij uit de jetski kan worden verwijderd ligt. Raak de ventilator met het!

We staan ​​te popelen om te weten wanneer ontwikkelaars Lotum komt en met nieuwe levels om de hoek houden u op de hoogte natuurlijk.

Artikel van 28 september 2016: Met de Opa, waar is de mobiele app veroverd gewoon een geheel nieuwe puzzel game uit het huis van 4 afbeeldingen 1 woord-maker smartphones in de wereld. We hebben de beste Opa waarbij de mobiele oplossingen samen - want dat lastig en zeer vermakelijk spel geeft de gebruiker de taak van het ondersteunen van opa in de zoektocht naar de inrichting van het verlangen. En dat is niet altijd gemakkelijk.

Opa waarbij de mobiele oplossingen

De slimste Opa waarbij de mobiele oplossingen

Het gratis spel, dat blijkt een gezonde mix van point-and-click Escape spel, puzzel en adventure game te zijn, breken alle records en fascineert met zijn verkeerde oplossingen om meer gebruikers voor dagen. Deze oplossingen zijn maar ten dele zo gek dat het vaak moeilijk is om zo veel te doen om na te denken buiten de doos.

In het eerste level, de uitdaging is niet te hoog is, maar al snel trekt de moeilijkheid van. Vooral in de hogere niveaus kunnen er verschillende manieren om het doelapparaat opnieuw op te heffen. Op dit moment 30 bevat het spel plus een speciale niveau - maar er zijn regelmatig nieuwe.

waargenomen: Wie gaat rechtstreeks te benaderen, zeker duurt veel plezier in het spel. Deze opa waar is de mobiele oplossingen zijn hier dan ook slechts een leidraad voor de momenten waarop je echt niet vordert.

Overigens kan het zijn dat de niveaus niet elke keer weergegeven in de bestelling bij ons. Dit geldt ook voor pizza speciale levels, maar ook kan de andere puzzels onder bepaalde omstandigheden worden gemengd.

Opa waar is de mobiele oplossingen te misleiden de kleindochterVaak is de kleindochter Opa die ontstaat in de weg.

Niveau 1 tot 10

Daar gaan we met de Opa waar is de mobiele oplossingen:

 • niveau 1We hebben gewoon te starten: De mobiele telefoon is onder de bank.
 • niveau 2: Zet gewoon het licht uit - dan zie je licht op de telefoon.
 • niveau 3: Een kangoeroe in de kamer! Maar het kan gemakkelijk worden getransporteerd naar links ...
 • niveau 4: Pak afstandsbediening - dit is de kleindochter wordt afgebogen.
 • niveau 5: Nu is het een beetje lastiger. U moet botten te verzamelen. Klik op de helm op de plank en verzamelt de eerste bot. Dan is de bot uit de kom nemen u mee in het tweede beeld en schenkt kattenvoer uit de kast binnen. De kat in het eerste beeld De dalingen van haar botten. neem dan de ontlasting, zet hem onder de lamp en neemt het bot daar. Er is overigens ook een tweede. Open de deur: een toilet. Gaat terug naar het eerste scherm, gebouwd met de botten bij elkaar om Dino, die verdwijnt in de richting van het toilet en laat de telefoon.
 • Niveau 6 / Level PizzaEen level moves en wordt elke speler op een andere positie. Voor ons was het Niveau 6: The Pizza level! Hier is het noodzakelijk om te verzamelen over twee schermen alle pizza slices, om ze te plaatsen in de oven en maak een hele pizza kleindochter. Ziet er in vis kom, in de kast, in de koelkast (niet de vriezer!), In de vuilnisbak, in het bovenste deel van de eerste screens en onder het tapijt. Dan in de oven en klaar-en-klare pizza voor nageslacht.
 • niveau 7En de volgende dier, een ezel. Wortelen zijn in de koelkast. Tot op het tapijt, dan is de deur open.
 • niveau 8De Fakir (? De oma) lijkt vrij alles - wat hij wil met de basketbal? Dus deze vervangen door de kristallen bol achter het gordijn.
 • niveau 9: Neem de band uit de kast en de deur en niet verbonden aan de brandweerwagen, maar in de leunstoel van de kleindochter.
 • Level 10In de lade Er is kauwgom. Neem, opent u het venster op de weg naar kleindochter en de kleindochter kauwgom te bieden.

Opa waar is de mobiele oplossingen Animal dingDe natuur is zeer rijk aan soorten vertegenwoordigd in het spel ...

Level 11 tot 20

Doorgaan met de Opa, waar is de mobiele telefoon oplossingen naar het volgende niveau.

 • Level 11Iemand de afstandsbediening is geplaatst in de kast. En de tv aanzet.
 • Level 12De Dino is terug! Okay. Geef hem twee rollen wc-papier - het moet een heleboel. houden de rest.
 • Level 13: Inschakelen van het licht in het tweede scherm, voer champagne uit de koelkast kleindochter (met helm), en dan - ja, eigenlijk - schudden iemands mobiele telefoon.
 • Level 14: Kijk op het tweede scherm in de kast met een touw en wortel - vast, zowel op de haak, zodat de televisie is ingeschakeld. De kleindochter oordeelt de film dan waarschijnlijk interessanter dan de smartphone.
 • Level 15: Neem chili uit de plant en geven de kat. En alsjeblieft niet te proberen dit thuis met de echte kat!
 • niveau 16: Oma Fakir is terug in het spel. Neem de bloemen, is de gootsteen vertegenwoordigt, neemt het glas water en de spons en trekt zowel in successie op de glazen bol. Dan vind je een hamer onder het tapijt. Je weet wat te doen.
 • Level 17: Beestachtig iets aan de hand hier in de cabine. (Maar niet de pizza! Sinds klaagt kleindochter) geef de lama eten uit de koelkast en wacht wat er gebeurt.
 • Level 18De kat heeft echt te lijden in het spel. de tweede zeef koevoet uit de kast, laat kast in het eerste scherm, met kleefband het luik afdichting en tik cat.
 • Level 19: Duw de kip uit de koelkast in de oven en laat de brandweerwagen naar zijn dienst te doen.
 • Level 20: Het volume van de eigen mobiele telefoons.

Level 21-31

En nog veel meer Opa, waar wacht de mobiele telefoon oplossingen.

 • Level 21: Stelt de stoel voor de deur en de stofzuiger voordat de plant.
 • Level 22: Neem de bonen uit de planten (in godsnaam niet uit de kast), gooi ze in het gat en pak de ladder.
 • Level 23: Zoek dekking en plaats deze over de kat, dan is het tweede scherm wielen van de brandweerauto en verwijder de hoorn en open de deur.
 • Level 24: Laat ze niet afleiden en tikte drie keer op de klok tot Omi verschijnt.
 • Level 25: Met de tape uit de kast te dichten de achterste kast, licht, geven Teddy de kleindochter en sluit de gordijnen - en dan wachten tot het kleintje in slaap opgeslagen.
 • Level 26Dino Time! (Wat een puinhoop ...) kussens op de vloer en bananenschil uit de kast voor de Dino.
 • Level 27: Stelt de kaas op het tapijt en geef oma de fluit (niet de gevangen!).
 • Level 28: Vrouw kleindochter rillingen weer. Zet haar lampenkap op zijn hoofd en pak de mobiele telefoon.
 • Level 29Oké, nog meer dieren. Een walvis in de keuken is heel normaal. maar negeerde hem voor het eerst, alle cast uit de koelkast in het toilet en doorgespoeld, zodat de Goede niet hoeft te blijven liggen op het droge
 • Level 30: U hebt een vriend met wie je moet een code voor dit niveau te delen. Geef deze en uw eigen code (in het overzichtsscherm op de telefoon te vinden) onder de aangrijpende één.
 • Level 31: Stelt de Dino oordopjes en draait op het eerste scherm het volume van uw eigen telefoons op.

Opa waar is de mobiele oplossingen nieuw niveau met het oogDie heeft geholpen bij Opa en kon de toorn van de kleindochter te ontsnappen, moet wachten op een nieuw niveau onder bepaalde omstandigheden.

Dat was het ook de eerste - maar Oma Fakir biedt al meer niveaus in de toekomst. Zodra er nieuwe levels, breiden we deze lijst met de Opa waar is de mobiele oplossingen - als we wanhopen niet eens ...

map