De groene vitaminerijk fruit bij iedereen bekend. Maar het verzenden van dat er geen uitnodigingen via Facebook. Wat is Kiwi toch zo? We hebben alle feiten aan het platform verzamelde! lees hier!

Voordat de golf van uitnodigingen via het sociale netwerk Facebook liep, kiwi was op zijn minst in dit land is niet erg bekend. Het platform is ook het opzetten van mobiel met de Kiwi app download. Wat je ermee doet precies en van wat je op hun hoede moeten zijn, hebben we samengesteld.

Wat is KiwiWat is Kiwi, zo niet de vogel of de vrucht zijn bedoeld?

Geen fruit, geen vogel - dat is Kiwi nog steeds bestaan?

Hoewel de naam Kiwi tweeledig van aard - van de vitamine C-rijke vruchten en de vliegende vogel - wordt toegekend, moet het nog steeds naar de andere in de volgende niet een ding. De term Kiwi was nog toegekend gebied van sociale media - en voor een Q-en-A platform. Als je landt op de homepage van het portaal, de naam lijkt te zijn geïnspireerd door dezelfde naam, maar Vogel, een kiwi (Kiwi) siert het logo van de portal.

Dus wat is Kiwi precies? Achter de naam schuilt een vraag en antwoord-portaal, kan eventuele problemen te maken in de gemeenschap van gebruikers, net zoals je het kent van Ask.fm of Goede vraag. Is voorwaarde uiteraard dat de voorwaarden en het beleid niet schendt.

Wat is Kiwi PortalAlle informatie over de vraag en antwoord portal

Registratie bij Kiwi

Om een ​​deel van de Kiwi gemeenschap te worden, moeten gebruikers te registreren. De gebruikers kunnen zowel de online platform en via de app te maken. Bovendien is het voor de registratie, zijn er twee mogelijkheden. Een variant is het zeer klassieke registratie via e-mail. Als u dit besluit, moet u ook een gebruikersnaam, wachtwoord, en volledige naam.

De tweede variant is de Inloggen via Facebook-account. We zouden echter afraden. Zo gebeurde het in het verleden voor de uitnodiging verzoeken die Kiwi heeft ongevraagd verzonden naar alle Facebook-vrienden. Wie wil er niet aan zijn vrienden moeite en liever op safe te spelen, het kiezen van de klassieke versie.

Wat is Kiwi ApplicationAccount bij Kiwi werkt via Facebook of e-mail

Kenmerken van Kiwi

Wat is Kiwi - en hoe werkt het? In principe, Kiwi als elke andere vraag-antwoord-portal zich goed gedraagt. Als u zich hebt aangemeld, kunt u plaatsen op een persoon vragen. Het hele ding werkt zelfs anoniem. Daarnaast is de app maakt het mogelijk de vraagsteller en het delen beantwoorder foto's en video's. Om de website toont duidelijk levend.

Dit is niet alleen niet-bindende small-talk onderwerpen of persoonlijke belangen kunnen worden opgehelderd, kan men ook technische en zeer specifieke vragen.

Profiel informatie in Kiwi

Elke gebruiker van kiwi dan krijgt een eigen profiel, dat hij kan vullen met een foto en informatie met het leven. In het profiel ook u kunt zien hoeveel mensen je volgen, en vice versa. Alle voorkeuren en gedeelde media worden weergegeven.

Kritiek op het platform

Wat is Kiwi - kritisch beschouwd? Een probleem dat ook andere portals van deze soort is de naleving van de richtlijnen. Vooral als je kan ook anoniem vragen stellen, die vaak degenen leiden trekt niet veel goeds. In het geval dat er een wordt lastiggevallen of tegenkomt valse profielen, moet de functie van een persoon worden ingevoerd. Die helaas ontbreekt nog.

Als het gaat om de bescherming van gegevens, het portaal is een beetje twijfelachtig: Dus deze spam golven, die vermenigvuldigd gespeeld op Facebook, moet kritisch worden overwogen. De vraag is niet of dit een fout van de app of zelfs bewust verzenden van uitnodigingen. Zonder toestemming van de gebruiker, maar het is een aanpak onaanvaardbaar. Daarom raden wij u in te loggen via e-mail, niet via Facebook.