Flow Gratis Oplossingen van de 10 meest moeilijke niveau

De puzzel app heeft nogal een kick als het veld uitgebreid tot 14x14 velden. Wij hebben de Flow Gratis Solutions verzameld. Kijk nu in het geheim en win!

Toegegeven, met het downloaden van Flow Gratis App landen niet bijzonder gedetailleerde graphics-creatie op de Android smartphone. Toch moet men het spel één te verlaten: de eenvoudige gameplay is perfect voor een korte tijdverdrijf, maar nauwelijks het eerste niveau wordt gespeeld, zul je er niet genoeg van. En als je nog steeds in een niveau vast te zitten - kunt u kijken naar het niet meer.

Flow Gratis Solutions zonder auszubeißen tanden

Het hoogtepunt van Flow Free is de steeds meer complexe materie. Derhalve wordt het argument ook verhoogd en de oplossingen altijd lastig. In de eerste plaats lijkt het spel app zeer gemakkelijk onder de knie. Een array van 5x5 vierkanten beheersbaar dezelfde gekleurde stippen snel verbonden.

Flow Gratis Solutions

De volgende fasen van 6x6, 7x7 en 8x8 kan nog worden opgelost met wat meer moeite geheel. Maar van een afmeting van 10x10 het geheel is al echt behaard. Ten slotte moet de gebruiker alle velden gebruikt toen hij maakt de verbindingen tussen de punten. Bovendien moeten de leidingen niet overschrijden. Aangezien u kunt bijhouden verliezen snel - met name op kleine mobiele telefoon weer te geven. Het veld afmeting van 14x14 verschijnt als bijna onoverkomelijk. Maar maak je geen zorgen, we zullen het toevoegen! Wij hebben de Flow Gratis Oplossingen van 10 niveaus van de grootste speelveld (14x14) bedacht en hier bijeen.

Oplossingen Flow Gratis 14x14 Level 1-5

In de onderstaande foto's hebben we de Flow Gratis Oplossingen voor Level 1 samengesteld tot en met 5 van het bord 14x14. 15-11 flows moet per niveau worden uitgevoerd.

Niveau 1:In het eerste level begin je best met de gele stippen en dan werkt zijn weg vanaf de bovenste buitenrand langzaam naar beneden. Bijzonder lastig is de omweg op de iets verder uit elkaar benzine gekleurde stippen. Zelfs de witte buis moet zigzag default meanderen.

Flow Gratis Solutions Niveau 1

Niveau 2:In het tweede niveau kunt u beginnen door het paarse stip aan de linkerkant. De verbinding wordt uitgevoerd over de gehele bodem naar dot grijs. De verbinding tussen de bruine stippen naast het is ook een van de lastigste, want je hebt om rond te navigeren naar de rode buis.

Flow Gratis Solutions Niveau 2

Niveau 3:Tussen het grijs, geel, roze, paars en bruine vlekken drie rechtstreekse verbindingen (dat wil zeggen zeer korte lijnen) worden getrokken in Level. De lijn tussen de witte stippen is getekend aan de rechterzijde en beweegt rond de gele pipe.

Flow Gratis Solutions Level 3

Niveau 4:In het vierde niveau zijn de stroom gratis oplossingen of verbindingen tussen de beige, turkoois en blauwgroen gekleurde punten de meest gecompliceerde. Een directe lijn getrokken tussen de witte punten, geel en grijs met elkaar verbonden via één enkele hoek.

Flow Gratis Solutions Niveau 4

Niveau 5:De gele stippen op niveau vijf via een omweg via de onderste paarse punt. De stroom van bruine vlekken zich langs de rand, van boven naar rechtsonder. Een rechte lijn wordt getrokken tussen de donkerblauwe, de oranje fosfor en groene stippen.

Flow Gratis Solutions Level 5

Flow Gratis 14x14 Solutions Level 6-10

In de voorgaande vijf rondes van de gebruikers moest meer dan 15 stroom per niveau te maken. Hoewel het aantal varieert in de Niveau 6 tot 10, maar beweegt 13-16 flows. De volgende foto's tonen de Flow Gratis Oplossingen voor deze niveaus.

Flow Gratis Solutions Niveau 6

Niveau 6:De zesde level begint met het hoogste aantal stromen. De gebruiker moet 32 ​​punten verbinden met 16 buizen. In aanvulling op de verbinding tussen de rode stippen zijn er geen directe lijnen, zodat ze lopen rond de hoeken. Met name veel zigzag bochten optreden hier.

Flow Gratis Solutions Niveau 7

Niveau 7:De zevende niveau is een beetje makkelijker. Er is nauwelijks zigzag verbindingen en behalve de blauwe stippen (een in de linkerbovenhoek), de wegen zijn relatief eenvoudig. Vooral de onderste drie kleuren donkerblauw, grijs en groen hebben slechts een corner.

Flow Gratis Solutions Level 8

Niveau 8:Zoals in het zevende 14 stromen worden uitgewerkt in de achtste ronde. De buizen zijn zeer verschillend. Terwijl de rood, grijs, donker groen, beige en oranje aansluitingen zijn direct of zeer kort, de drie blauw, paars en roze Rohe meanderen door de halve spoed.

Flow Gratis Solutions Level 9

Niveau 9:13 Flow Gratis oplossingen of stromen nodig zijn voor de negende niveau. Aan het lastigste is de verbinding tussen de oranje punten voor de speler. De donkerblauw, beige, en witte stippen kan worden gepatcht ondanks de relatief grote afstand verbinding via een directe route.

Flow Gratis Solutions Level 10

Niveau 10:In de tiende niveau van de gamer moet 14 links. Naast de paarse buis die eerst langs de rechterrand wordt getrokken, de verbindingen zijn niet zo verward in andere niveaus.

map