Om Windows 7 drijven CD&# 45; image DVD branden, of u een apart brandprogramma nodig. Het besturingssysteem omvat al één. Maar wat te doen als de raad gereedschap niet werkt?

De Windows 7 ISO Tool

Door het aanbrengen van wijzigingen aan de systeemconfiguratie, zoals de installatie van nieuwe programma's, kan het gebeuren dat de "Windows-brander voor disk images" niet meer goed werken. Concreet: ISO-bestanden kunnen niet meer vast te leggen door met de rechtermuisknop te klikken op een sikkel zelf. Geen avontuurlijk stappen nodig om het probleem op te lossen. Wij laten u zien hoe het gaat ...

Windows 7 burn ISO weer aan het werk

  • Klik op een ISO-bestand met de rechter muisknop, selecteer geopend met en Kies standaardprogramma ....

  • Als het item "Windows-brander voor disk images" beneden "Aanbevolen programma's" of "andere programma's" wordt weergegeven, selecteert een vinkje Open altijd het bestandstype bij het geselecteerde programma en klik op OK. Als het item niet wordt weergegeven, volg dan de onderstaande stappen.

  • Klik op Bladeren ... en navigeer naar de map ** C: \ Windows \ System32&# 42 *.

  • In deze, selecteert u het bestand isoburn.exe bevestigen en met open. (Tip: Door het invoeren van de bestandsnaam in het zoekveld in de rechterbovenhoek om direct naar het bestand). Openen met ISO Burner Select isoburn.exe Zorg ervoor dat de uitstaande hoofdvenster, selecteert Open altijd het bestandstype bij het geselecteerde programma wordt gecontroleerd en accepteer met OK. Deze eenvoudige stappen brengen de geïntegreerde ISO brander weer te lopen.

Burn ISO en meer met Freeware

Voor het eenvoudig branden ISO-bestanden, het Windows-tool is voldoende. Maar wat als je iets meer wilt? Om een ​​dvd of een muziek-cd branden? Kijk dan op de volgende kandidaten een keer. Ze brengen in aanvulling op ISO support verder brandfuncties met ..

  • Burns bijna alle soorten discs en bootable media: CDBurnerXP

  • Video-dvd's en persoonlijke CD / DVD branden Albums: Deep Burner

  • Bluray en command-line specialist: Z-DataDVD