Windows-wachtwoord vergeten 7 – hier te helpen!

zijn wie Windows 7 wachtwoord vergeten heeft helaas geen kans om Windows te starten. We laten zien hoe de gebruiker niettemin geeft weer toegang tot de pc en zijn gebruikersaccount - zelfs zonder dat hij het wachtwoord kent.

Windows 7 wachtwoord vergeten - wat te doen?

Al snel gebeurd: die vaak verandert zijn wachtwoorden uit voorzorg, kan plotseling herinneren 7 wachtwoord is niet langer op het laatste toegewezen Windows. Of een collega speelt al rond op hun eigen laptop en het bestaande wachtwoord voor de Windows 7 veranderd download. Het resultaat is hetzelfde: Na de Windows Start niet door kan gaan, omdat Windows 7 wordt het wachtwoord aanvragen en weigert op te starten voordat het correct is ingevoerd.

De truc mag alleen worden gebruikt op uw eigen PC!

Gelukkig, het is vergeten na de Windows-wachtwoord is niet absoluut noodzakelijk om het volledige besturingssysteem te installeren. Met de juiste trucs om een ​​verborgen admin account kan visualiseren, verwijdert u de onbekende gebruiker wachtwoord en een nieuw wachtwoord toe te wijzen. Een waarschuwing vooraf: Deze methode mag alleen worden gebruikt door mensen op uw eigen pc, natuurlijk, dat je je wachtwoord bent vergeten Windows 7. Wie dus het kraken van computers van andere mensen, is illegaal!

maken verborgen Windows 7 Admin-account zichtbaar

Die schept een gebruikersaccount in Windows 7, de meeste merken niet dat daarnaast is er een verborgen Administrator-account uitgeschakeld. Met de activering van deze rekening gemakkelijk een Windows-wachtwoorden kunnen worden gewijzigd op uw eigen computer en opnieuw toegewezen. Standaard is de admin-account heeft geen wachtwoord. Daarom is de hieronder beschreven methode werkt als een oplossing voor de Windows 7 wachtwoord vergeten natuurlijk alleen als het wachtwoord van de administrator account is niet veranderd.

Windows 7 wachtwoord vergetenWindows 7 Wachtwoord vergeten? Help biedt de administrator account.

Plaats en start de installatie-dvd

In de eerste stap, de gebruiker zet zijn Windows 7 installatie-dvd in het station en start de PC met deze. Soms is het nodig om dit te laten de opstartvolgorde van de computer in het opstartmenu of via de BIOS te veranderen. Als de pc is voorzien van een dvd-station, gebruikt de gebruiker eenvoudig een USB stick in plaats van de originele installatie-dvd.

Start de Register-editor en volg de instructies

Nu, de Recovery Console is geïnstalleerd op Windows en begon Uw computer herstellen. Om de command line kan worden bereikt met één klik Command Prompt. In de volgende stap van de vergeetachtige Windows-gebruikers Open de Register-editor regedit. De gebruiker markeert HKEY_LOCAL_MACHINE, ga naar File, Load Hive en opent de map C: \ Windows \ System32 \ config sam bestand. Nu geeft hij een willekeurige toets naam, bijvoorbeeld temp, en met OK bevestigd. De subsleutel Temp kan nu worden gezien onder HKEY_LOCAL_MACHINE.

Om de Administrator-account in te schakelen, kan de gebruiker de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE \ Temp \ SAM \ Domains \ account \ Users selecteert \ Namen van gemarkeerde beheerder en een nota van de parameter (standaard) in de kolom Type opgemerkt ingang, die meestal 0x1F4. Het blijft onder HKEY_LOCAL_MACHINE \ Temp \ SAM \ Domains \ account \ Users. Daar wordt de gebruiker op zoek naar de sleutel met dezelfde eindigt zoals vermeld in de laatste stap ingang, dus de meeste 000001F4. Dubbelklik op de parameter F wordt nu aan het veranderen het begin van de regel "0038" in "0038 10 vanaf" en bevestigde de hele zaak opnieuw met Ok.

Wachtwoord Windows Password Wachtwoorden wijzigen van gebruikersaccounts via de Beheerdersaccount

Nu alleen de HKEY_LOCAL_MACHINE \ Temp Mark, selecteert u Bestand, Component verwijderen en bevestig met Yes. De Register-editor kan worden gesloten en Windows opnieuw worden opgestart. Wie in onze oplossing om de Windows 7 wachtwoord vergeten deed alles goed, misschien blij zijn te weten dat u en uw computer begint met de Admin-account zonder in te loggen in het gebruik van een Windows-wachtwoord. Het belangrijkste werk is gedaan. kan de gebruiker de Windows-wachtwoorden van zijn gebruikersaccount of andere willekeurige accounts veranderen als je nu verlangen, en heeft nu ook zonder Admin login weer volledige toegang tot de Windows-pc.

Tips meer Windows 7 & Guides kan hier worden gevonden:

  • Windows 7 Backup: back-up van gegevens zonder extra programma
  • Maak Zip folder: Vind het met Windows 7 en WinZip
  • Windows 10-update van Windows 7 of 8
map
Adblock
detector