installeren unsigned drivers

Driver ondertekening van Windows is een goedbedoelde uitvinding. Voordat stuurprogramma's ontvangen officiële steun, moeten zij een reeks tests te ondergaan. Maar niet alle fabrikanten hebben de (dure) testprocedure geslaagd voor hun chauffeurs, hoewel ze goed werken. Indien dergelijke unsigned drivers worden geïnstalleerd, verschijnt er een waarschuwing. Wie de waarschuwingstijd is een last, kunnen ze een punt in het Configuratiescherm uit te schakelen. Echter, je moet ervoor zorgen dat in dit geval dat u alleen gebruik maken van drivers die geen problemen veroorzaken.

Schakel ** Waarschuwing voor unsigned drivers

**Unsigned drivers Tip 1Klik op Start -> instellingen -> Configuratiescherm en dubbelklikt u op elk "beheer" en "Lokaal beveiligingsbeleid", Klik vervolgens op de linker boom over "lokaal beleid" de "beveiligingsopties" door.

** Er zijn drie opties beschikbaar

**Unsigned drivers Tip 2Kijk nu in het rechter venster, selecteert "Uitrusting: Gedrag bij installatie van niet-ondertekend stuurprogramma" en dubbelklik erop. Nu kunt u het gewenste gedrag in het drop down menu op te geven. Ofwel de waarschuwing kan worden uitgeschakeld of unsigned drivers zijn niet eens toegestaan. De standaard is de bekende waarschuwing voor de installatie.

map