Windows 7 Tuning met Disk Cleanup

Een snelle Windows 7 leeft van de reguliere zorg. Met het oog op het Windows-besturingssysteem te optimaliseren biedt alle essentiële hulpmiddelen met dezelfde. Voor verdere tuning hebben speciale Disk Cleaner.

Maak schijfruimte vrij met de Windows 7 Disk Cleanup

Net als in eerdere versies van Windows, heeft Disk Cleanup is geïntegreerd in Windows. 7 Deze analyseert het systeem en biedt het schrappen van onnodige (tijdelijke) bestanden. Hoe het werkt:

  • Klik op begin, alle programma's, accessoires, systeem Gereedschap en Disk Cleanup.

  • Disk Cleanup moet weten op welk station u wilt tuning uit te voeren. In ons voorbeeld is de systeempartitie (C :). Selecteer de gewenste schijf en klik op OK.

  • Na een korte tijd van de analyse, Windows 7 biedt een aantal optimalisaties. Zo is de Disk Cleanup bijvoorbeeld de gedownloade programma bestanden en tijdelijke internet bestanden kunnen worden verwijderd. Ze geleegd ook de Prullenbak en verwijdert redundante opstelling protocollen. Voordat u een vinkje in de voorkant van een optie, lees dan door middel van de beschrijvende tekst, zodat er geen belangrijke bestanden worden verwijderd. Gegevens ten behoeve erfgoed reinigen hoofdvenster Gegevens ter ondersteuning van erfgoed Cleaning Drive SelectionUitvoering van de gegevensverzamelingen ondersteunende erfgoed Cleaning

  • Na de punten te selecteren met een enkele klik, begint met een andere OK bijna het optimalisatieproces. Daarvoor moet je een security prompt bevestigen.

Professional veegmachine voor Windows 7

CCleanerVoor een basis voorjaarsschoonmaak Schijfopruiming is geen twijfel. Echter, diepe reiniging onderhoudt CCleaner. De populaire freeware biedt de computer ondersteboven en kijken naar alle punten van het systeem van de overtollige bestanden fragmenten en Programmüberbleibseln CCleaner biedt een reiniging van de tijdelijke internetbestanden en de cache van Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome en Safari, en verwijdert het document geschiedenis. Hij veegt ook niet nodig prefetch-bestanden en het geheugen dumps van de harde schijf. Meer Kenmerken:

  • Optimalisatie van de bak caches

  • tune Start menu

  • Zoek en verwijder dode snelkoppelingen naar programma's

  • Optimalisatie van Uninstaller

  • Veilige bestandsverwijdering

map