Als een kind dat je graag voorlezen door ouders voor het slapengaan. Als een volwassene, deze rol van de PC kan nemen. De wereld leren de computer te spreken. Tip de oren.

Windows spraakuitvoer voor verschillende doeleinden

Uw pc kan praten. Wat staat ons nog een paar jaar geleden klonk door science fiction, vandaag is een realiteit dankzij de software-ondersteuning. Gezichtssto bijgestaan ​​in de bediening door audio-uitgang. Dat is een echte werkdruk. Maar de stem output van documenten kan prettig zijn: Zo bespaart men soms lang lezen sessies. Wij tonen u manieren van meningsuiting - en voice control zal een probleem zijn.

Activeer Windows 7 Speech

Windows 7 SpeechWindows 7 komt standaard met een voice-output-functie leest toetsaanslagen en inhoud van het venster. Om het te activeren, klikt u op begin, (Alle) Programma's, accessoires, verlichten en spraak. Hier kunt u de gebeurtenissen die wordt overgenomen uit de toespraak te geven. Naast de al genoemde toetsaanslagen om het systeem boodschappen bevatten.

Windows 7 Speech met freeware

Wie is minder over de toespraak als hulpmiddel, maar het lezen van teksten gaat, moet een kijkje nemen op Balabolka gooien. De freeware is gebaseerd op Microsoft's Speech API en naast het lezen van documenten en de inhoud van het klembord voor. Voordat Balabolka spreekt Duits, het moet worden gevoed met de Duitse taalpakket. Zelfs met ** ** DSpeech de PC leert te spreken. De software leest ingang teksten en zelfs websites. Men kan ook gaan de tegenovergestelde manier: via voice input naar de pc te besturen. Deze opdrachten moeten worden opgenomen en gekoppeld aan de juiste Windows-acties. Balabolka DSpeech

Spraakinvoer in plaats van Speech

Windows Spraakherkenning Macro'sSpraakinvoer is de juiste zoekwoorden voor de Windows Spraakherkenning Macro's. Net als bij DSpeech het onderwijs met de juiste spraakopdrachten plaatsvindt voordat de daadwerkelijke voice control. Zelfs als het apparaat neemt enige tijd in beslag, zodat u het gemak waarderen later dankzij gesproken commando's. Met deze programma's wordt de computer leren spreken en luisteren naar uw stem. Veel plezier! Binnenkort in Freeware.de blog: Duitstalige editie onder Windows - Ter voorbereiding op.