Windows 7 Het volume aanpassen voor elk programma

Windows 7 Het volume aanpassen voor elk programma

Niet alleen mediaspeler geven geluiden. Flash-animaties op websites en alert te trekken aandacht van de soundscape omhoog. Windows 7 kan echter regelen niet alleen het volume wereldwijd.

Windows 7 afzonderlijk te regelen volume

Windows-gebruikers zal formeel worden overstroomd in zijn dagelijkse werk van veel geluiden. In eerdere versies van Windows, kunt u het volume enige wereldwijde passen. Een geluid regulator verhoogde of verlaagde het totaalvolume. Sinds Windows Vista, kunt u het volume afzonderlijk instellen. Windows 7 maakt het ook mogelijk in aanvulling op de wereldwijde run controle instellen van de regels voor afzonderlijke programma’s. Hoe het werkt: Windows 7 volumeregeling

  • Klik op de taakbalk op het luidsprekerpictogram, en klik vervolgens op blender.

  • Als het luidsprekerpictogram niet moet worden weergegeven, volg dan eerst de volgende stappen: Klik met de rechter muisknop op een vrije ruimte in de system tray (bijvoorbeeld naast de klok) en selecteer Pas meldingspictogrammen. telefoontje schakelen of het systeem iconen uit te schakelen om van achter kiezen "volume" een en bevestig 2x OK.

  • , Een aparte controller wordt weergegeven voor elk programma dat de sound driver toegang in het venster dat opent. Pas het volume aan naar wens. Het is bijvoorbeeld denkbaar, Firefox (en dus de flash geluidsuitgang) runterzufahren door toegang tot de MP3-speler luider. De aparte volumeregelaar is ook onder Vista. Windows 7 Volumemixer.

Pas het volume met de muiswiel

VolumouseHen is het te vervelend elke keer voor de volumeregelaar op te roepen de audio-opties? In dit geval maakt Volumouse waardevolle diensten. De freeware regelt het volume met een combinatie van sneltoets en muiswiel. Bij het kiezen van de toetscombinatie de gebruiker heeft bijna alle vrijheden. En als je moet echt weer voor stilte, dan schakelt het geluid alleen op mute. Freeware.de wil graag stil te luide momenten.

map