Video-editor van logo’s en watermerken

Video-editor van logo's en watermerkenIn Verwijder Logo Now! van video zegt dat de naam van het programma voor zichzelf. De video-editor aangepast bewegende beelden populaire bestandsformaten van vervelende overlays, zoals watermerken of timestamps van de camera.

verwijderen logo's en watermerken

Ook lelijke signalen als "Rec" Veel Cam verwijderd Verwijder Logo Now! Video van grotendeels zonder tussenkomst van de gebruiker. Helpt klik op de knop "Zoeken Logo" niet, willen de editor voor de gebruiker, maar tools zoals een lasso en een marker voor het handmatig selecteren van de aangepaste vorm video gebieden om uit te kiezen.

Ondersteunt populaire videoformaten

Verwijder Logo Now! van video naar de meeste van de populaire videoformaten, sommige exoten te ondersteunen. Over de kwestie van bewerkte clips aantal parameters zoals bit of sampling rate kan worden geselecteerd. Daarnaast is het van invloed willen de kwaliteit van het geluid op basis van hun individuele behoeften.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het ZIP-bestand van de gratis volledige versie vindt u een TXT bestand, dat een registratienummer bevat vinden. Na de installatie, klikt u op Help -> Registreren en voeg deze code in de daarvoor bestemde ruimte veldgegevens, dan is de volledige versie is ingeschakeld. Daarnaast is de setup biedt aan een kleine tool genaamd Software Informer, die niet verplicht is voor de functie van de gratis volledige versie te installeren. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map