iPhone: onderdrukken en roept anonieme

Dat het gebruik van een mobiele telefoon of smartphone standaard wanneer u belt, wordt het nummer wordt verzonden nu stevig verankerd in de hoofden van de gebruikers. Bij onbekende nummers het meest terughoudend voor nu. Toch niet ooit willen zelfs het opgeven van zijn nummer. die de onderdrukken iPhone nummer wilt, kan het aan te passen aan zijn eenheid - en anoniem bellen.

onderdrukken iPhone nummerU wilt uw iPhone nummer te onderdrukken bij het bellen? Er zijn verschillende mogelijkheden. (Foto: Pixabay.de/Redaktion)

Beste Anoniem: onderdrukken de iPhone nummer

Bijna alle telefoons - smartphones toch - hebben nu een beeldscherm met daarop onder allerlei andere informatie, het telefoonnummer en - indien bewaard - duikt de naam van de beller. Dus het lijkt erop dat als we iemand bellen. Onze nummer of onze naam op het scherm verschijnen. Enkele waardevolle tips zijn inderdaad in de gebruiksaanwijzingen - maar niet allemaal. Toch plaatsen we u, bijvoorbeeld, de iPhone 7 Manual Download mijn hart.

Het kan gewoon zijn momenten waarop het is gewoon meer comfortabel, niet te sturen langs het nummer. Dit is bijvoorbeeld het geval als u vreemdelingen, van wie er één wil niet dat ze op te schrijven van het nummer te bellen - alleen maar om vervelende recalls te voorkomen. Of gewoon voor de privacy. Immers, wie weet als een bedrijf niet doorgeven aan het aantal onderzoeken meldpunten?

verbergen Caller ID: In de instellingen gaat u

via de iOS-instellingen - Als uw iPhone, kunt u uw telefoonnummer onderdrukken gemakkelijk veranderen. Hoe je dit doet, laten we u hier:

  1. Ten eerste moet je oproepen de systeeminstellingen.
  2. In de instellingen van de deurtelefoon geselecteerde jou.
  3. Ook hier worden de gegevens Identificatie verz beschikbaar. Hier schuift u de schuifregelaar naast de ingang van de linkerkant. Dit schakelt de functie en laat onderdrukken van de iPhone-nummer.

Dus uw Caller ID - - Nadat u de instellingen hebt verlaten, wordt uw telefoonnummer niet op de opgeroepen partij wordt weergegeven verschijnt wanneer je op een telefoontje. Ook als iemand uw nummer is opgeslagen in het adresboek, geen contact informatie wordt verzonden.

In dezelfde manier kunt u de afstelling door de manier waarop ook omgekeerd, zodat uw telefoonnummer wordt teruggestuurd. Deze Genezen de schuif gewoon weer naar rechts en schakelt de ID opnieuw over te zenden.

iPhone nummer onderdrukken anonieme oproepenAnoniem bellen is niet moeilijk. (Foto: Pixabay.de/Redaktion)

Extra truc vertonen nummerportabiliteit eens

Als u wilt onderdrukken een bel uw nummer alleen, je hoeft niet afzonderlijk het pad hierboven beschreven te nemen. Er zijn in feite een veel snellere truc: "GSM code" de zogenaamde

  1. Je zult ze niet mee te sturen zodra uw nummer? Typ vervolgens in de GSM-code voor het telefoonnummer die willen om haar te bellen. Dit moet er als volgt uitzien: # 31 # telefoonnummer.
  2. Bevestigd door het indrukken van de knop bel (groene ontvanger). De gebelde partij ontvangt uw oproep - maar zonder dat de beller-ID.Bij de volgende gewone oproep zonder deze code uw nummer wordt dan opnieuw verzonden.

Tip: Er zijn een of een handvol van de contacten aan wie u wilt uw ID nooit doorgeven? Dan is het gewoon de GSM-code opslaat # 31 #, voordat het telefoonnummer op het adresboek. Contacten met GSM code naar uw telefoonnummer, zodat het nooit weten, zolang de code wordt opgeslagen voor het nummer. Echter, alle andere contacten zonder code die u heeft ontvangen uw beller-ID nog steeds.

Andersom gaat de weg ook: Ben je standaard op de Settings "onderdrukken iPhone nummer" ingesteld, kunt u op de GSM-code *31 # de onderdrukking van de individuele gesprekken weer uit voordat de bestemming invoeren, zodat de persoon die wordt opgeroepen zal uw nummer te zien. leren van de huidige status van het oproepende nummer dat u over de code *** # 31 # **.

FaceTime-gebruikers let op: Telefoon gesprekken die je met FaceTime, wordt uw telefoonnummer ook weergegeven wanneer u de beller-ID met een handicap.

map