iPhone 8 Nieuws & Geruchten: Wat Apple plannen voor de verjaardag?

er zijn nieuwe Apple bijna dagelijks iPhone 8 News en geruchten. Blijkbaar is de vrienden van de iPhone te gebruiken aanzienlijk meer met de volgende generatie iPhone als de huidige. Meer hier!

Apple iPhone 8 News: De geruchtenmolen!

Apple is ook de iPhone 8 gebruikelijke voorzichtig met informatie. Dit was 7 het geval is, waarnaar wij in onze download catalogus iPhone 7 manuele download al de vorige iPhone. De volgende generatie van de iPhone 8 vrijlating zal naar verwachting in het najaar van 2017 Echter, Apple heeft tot nu toe noch de verkoop datum om details over de technische apparatuur of de eerste officiƫle beelden geeft toe gegeven, niet de verwachte iPhone 8 prijs vermelden. Geen wonder dat de geruchtenmolen momenteel ziedend. Toch zijn er waarschijnlijk niet alleen maar geruchten, die momenteel doordringt van het California onderzoek en ontwikkeling labs buiten.

iPhone 8 NewsiPhone 8 News: Wat Apple is van plan voor de 10e verjaardag iPhone?

Als de grote iPhone met 8 verjaardagsfeestje in 2017?

Tot nu toe ging Insiders geloven dat de iPhone 8 als een opvolger van de iPhone 7s zal worden uitgebracht in het najaar van 2017 met het besturingssysteem iOS 12e Hier werd zelfs gespeculeerd of ter gelegenheid van de 10e verjaardag van de achternaam iPhone "iPhone 10" zal in plaats daarvan komen iPhone 8ste Dit alles lijkt nu te worden ondervraagd: Er is bewijs van een Apple-leverancier die geen iPhone in 2017 zal verschijnen 8 en de geplande iPhone verjaardagsfeestje moet worden geannuleerd voor de tiende verjaardag. In plaats daarvan zou je natuurlijk alleen afgestemd iPhone 7 modellen "iPhone 7S" op de markt worden gebracht.

Noch glas ontwerp nog steeds draadloos opladen en OLED de iPhone 8?

Dit, op zijn minst, de Japanse blog Macotakara beweert met betrekking tot leveranciers uit Taiwan. De enige belangrijke vernieuwing zal dus verschijningen: De nieuwe modellen iPhone en iPhone 7s 7s Plus zal beschikbaar zijn in een mooie rode design. Het zal echter nog steeds 2017 noch een iPhone 8 met OLED-scherm en nieuw design een glazen kast en een draadloos opladen functie zijn. De radicaal nieuwe en innovatieve ontwerp zou dus mislukken als de iPhone echt moeten stemmen 8 Nieuws en rapporten.

Apple kan veroorloven?

Alleen hardware veranderingen in de minimum bereik en de enige gimmick een rode iPhone 7s als alternatieve kleur optie in plaats van in 2017 de door Tim Cook revolutionaire nieuwe iPhone? Deze Apple kan niet echt mogelijk te maken en zowel de fans en de analisten zou moeilijk zijn om teleurstellen. Hoewel Macotakara in Apple heeft gebracht is van plan meerdere malen zijn eigen insider kennis op de proef gesteld, moet u deze uitspraken met de nodige voorzichtigheid te overwegen.

Apple kan nauwelijks veroorloven na de iPhone 6, 6s en 7 opnieuw te maken slechts minimale wijzigingen aan de iPhone-stijl. Bovendien hebben de meeste andere industrieinsiders dat er een top model met een randloze ontwerp en een OLED-scherm, althans voor iPhone Nu dus aannemen. We zullen blijven om hier te rapporteren over alle belangrijke iPhone 8 Nieuws en geruchten!

map